eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

''''ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ''

''ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ''

-------------------------------------------------------

Επεσε η μαιμουδίστικη παραίτηση του κυρίου δημάρχου του Δήμου Ερμιονίδας Δ.Καμιζή και το δικαστήριο αποφάνθηκε τακτική δικάσημη τον Σεπτέμβρη του2012

Γράφει ο αναγνώστης του Εικονοσκοπίου Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους  

foto:eikonoskopionews

Δυό λόγια για τις παραιτήσεις: Με το που έκανε μπάμ το δικαστήριο για τα ασφαλιστικά μέτρα για την  ανεξέλεκτη χωματερή στο χώρο του δεματοποιητή στον <ΣΤΑΥΡΟ-ΔΪΔΥΜΑ>προσφυγή της:ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΟΥΡΝΟΙ-ΔΙΔΥΜΑ.

Επεσε η μαιμουδίστικη παραίτηση του κυρίου δημάρχου του Δήμου Ερμιονίδας Δ.Καμιζή.Και το δικαστήριο αποφάνθηκε τακτική δικάσημη τον Σεπτέμβρη του2012. 

Νομίζω ότι οι κύριοι Δήμαρχοι δεν παραιτούνται αλλά όταν καταλάβουν ότι δεν μπορούν να προσφέρουν αποχωρούν με το κεφάλι ψηλά.

Πόσες φορές κύριε Καμιζή στις συγκεντρώσεις τις παράταξης που κάναμε κάθε μήνα για τα προβλήματατου Δήμου Ερμιονίδας εγώ και μόνο εγώ δεν άνοιγα το θέμα :
αρχισαν και συσωρεύωνται χύμα σκουπιδι και δέματα στον χώρο του δεματοποιητή κάτι πρέπει να κάνουμε γιατί στο τέλος θα είναι αργά ας βγεί λοιπόν κάποιος απο τους συμβούλους που πήγαν στην Περιφέρεια στην Τρίπολη να την κανουν δήθεν κατάληψη και να εκβιάσουν τον κύριο Περιφερειάρχη.

Ας βγούν λοιπόν και να πούν ότι εγώ γράφω μπούρδες.

Εάν είχατε κύριε Καμιζή την συντονιστική επιτροπή για τα σκουπίδια ερχόμενη απο την περιφέρεια θα δρομολογηθεί σωστά το πρόβλημα και θα είχε μισιλυθεί με απομάκρυνση πολλών δεμάτων και τον χώρο του δεματοποιητή καθαρό.ΚΑΙ οχι σε ένα χωρο ανςξέλεκτης χωματερής που εσείς αθελά σας δηλώνετε επίσημα στην μαιμού παραιτησή σας και ενα μεγάλο ευτράπελο που έγινε στο δικαστήριο .

Οταν ο πρόεδρος ρώτησε τον κύριο δικηγόρο τι συμβαίνει ο κύριος δικηγόρος που σας εκπροσωπούε δώλωσε:οτι κάτι λίγα σκουπι δάκια είναι(πιά λίγα σκουπιδάκια αυτά που φράκαρε τον χώρο του δεματοποιητή και δεν μπορεί να δουλέψη ο εργολάβος) 

Αυτά τα γνωρίζουν οι κύριοι συμβουλοί σας που πήγαν να δηλώσουν παραίτηση ?Εχουν επισκεφθεί τον Χώρον του δεματοποιητή να δούν τι συμβαίνει. Στο τέλος λόγος με το να δηλώνετε παραίτηση είναι μορφή αγώνα,ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται είχατε κύριε Καμιζή όλα τα περιθώρια να παλαίψετε το συγκεκριμένο προβλημα μαζι με όλον τον κόσμο μαζι,τον λαό της Ερμιονίδας τους Δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους όλους μαζί σύσσωμους.

Και εσείς επιλέξατε τον δρόμο της μαιμούς παραίτησης.Και φυσικά οποιος σας έλεγε τον αναγκάζετε να αποχωρήση από την παράταξη είτε μέλος ήταν ,είτε φίλος.είτε δημοτικός σύμβου λος περίπτωση κ.Τάσου Τζανή που εκτός απο πρώτος στους σταυρούς που μας έφερε στην  παράταξη ,πολλές φορές είχε βγάλει ασπροπρόσωπη τη παράταξη απο τα δημοτικά συμβούλια που πήγαινε να στριμωχθεί η παράταξη απο την αντιπολίτευση και εσείς είχατε πελαγώσει,και την στιγμη που εγώ προσωπικά ήμουνα ανελλιπώς παρών σεόλα τα συμβούλια.

Που το πάτε κύριε καμιζή προσπαθείτε να σπάσετε την ραχοκοκκαλια της δημοκρατικής μάζας του λαού της Ερμιονίδας.

Πάντως εμείς δεν δηλώνουμε μαιμού παραίτηση ,εμείς δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι το τέλος  γιαυτό μέσα απο αυτή την ανακοίνωση ζητάμε την συμπαράσταση ΟΛΟΥ  ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ και των γωστών πανελληνίως περιβαντολογικών οργανώσεων στο δίκαιο αγώνα που ξεκίνησαμε για΄: την αποκατάσταση του χώρου του δεματοποιητή -δέσιμο χυμα σκουπιδιών-απομάκρυνση δεματοποιημένων δεμάτων-αποκατάσταση περιβαντολογικής καταστροφής εάν εχει πιθανόν υποστή  το περιβάλον.
Ευχαριστώ το εικονοσκόπιο για την Φιλοξενία.

Σ.Γεωργίου/ΦΟΥΡΝΟΙ.