eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

''Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΠΟΣ''


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ


Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα με θέμα τη διαμαρτυρία Δήμου Ερμιονίδας για τον αναγκαστικό πλειστηριασμό κτήματος στην έκταση πρώην ΔΕΠΟΣ στο Πορτοχέλι.
Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:


«Με την αναφορά μου αυτή, καθώς και με τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας την οποία σας διαβιβάζω συνημμένως, σας γνωστοποιώ την κατηγορηματική αντίδραση του Δημοτικού Συμβουλίου στον αναγκαστικό πλειστηριασμό ακίνητου, κτήματος στην πρώην ΔΕΠΟΣ στο Πορτοχέλι, έκτασης 342 στρεμμάτων.

Στο εν λόγω έγγραφο αναφέρεται η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να ζητηθεί από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας η ματαίωση του συγκεκριμένου πλειστηριασμού ώστε να διασωθεί η συγκεκριμένη δημόσια περιουσία και επιβεβαιώνεται η πάγια θέση σχετικά με την αξιοποίηση του κτήματος ΔΕΠΟΣ στο Πορτοχέλι με την παραχώρηση του στο Δήμο Ερμιονίδας – πρόταση που έχω επισημάνει και προσωπικά με την 5596/9-2-2012 σχετική μου Ερώτηση προς τον τότε αρμόδιο Υπουργό Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλο.

Ως εκ τούτου σας καλώ να εξετάσετε το ζήτημα ώστε να υπάρξει το συντομότερο δυνατόν η αρμόζουσα λύση».