eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

''''ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ''

   ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΟΣ Κον.Δ.ΚΑΜΙΖΗΝ:
''Με αυτό το πρότυπο της πολιτικής σας φτάσατε τα δέματα και το χύμα σκουπίδι σε μια ανεξέλεκτη κατάσταση που ειναι μπάχαλο.
--------------------------------------------------------- 
Εμείς είμαστε έτοιμοι και σας περιμένωμε να πάμε πάνω στην χωματερή να την κλείσουμε , αλλά με έναν όρον, μπροστάρης εσείς!''

Γράφει ο αναγνώστης του Εικονοσκοπίου Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους 

Διαβάζοντας το ιστολόγιο του Δήμου Ερμιονίδας για το τί συμβαίνει στο Δήμο μας έκπληκτος διάβασα ένα επείγον κείμενο που απευθυνόταν απο τον Δήμον Ερμιονίδας προς  τον πρόεδρον και την εκτελεστικήν επιτροπή τού ΦΟΣΔΑ Περιφέρειας Πελοποννήσου με υπογραφήν: Δήμαρχος Ερμιονίδας.Δημήτρης Καμιζής ,μάλιστα συνοδευόμενο με γράμμα της εταιρείας ΑΛΚΤΗΡ υπογεγραμμένο απο τον εκπροσωπό της κον.ΚΩΝ?ΝΟΣ ΓΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ η οποία επιστολή δίνει χρόνο δεματοποίησης των σκουπιδιών μεχρι τις:15/06/2012 διότι ο χώρος του........
.......... δεματοποιητή εχει κατακλυσθεί απο δέματα δεματοποιημένων σκουπιδιών και απο το χύμα σκουπίδι και ο κύριος Δήμαρχος Δημήτρης Καμιζής καλεί το προεδρείο του ΦΟΣΔΑ να επισκεφθεί τον χώρον του δεματοποιητή που έχει μετατραπή σε χώρο ανεξέλεκτης χωματερής με απρόβλεπτες  επιπτώσεις για το περιβάλλον..

Και τώρα σαν απλός πολίτης κύριε Καμιζή σας ερωτώ χωρίς να κρύβωμαι με ψευδώνυμο και μετην φωτογραφία μου φά τσα νάτσα είσθαι σοβαρός ποιόν κοροιδεύεται ξεχνάται ότι στις:22του Γενάρη2012 επισκεφθήκαμε εσας προσωπικά στο Δημαρχείο και σας αναφέραμετο τι συζητήσαμε στο περιφερειακό συμβούλιο που έγινε στην Τρίπολη στις:16Γενάρη2012 και εσείς κάνατε ότι δεν γνωρίζατε ποιά συντονιστική επιτροπή των σκουπιδιών είμαστε κάνοντας τον αδιάφορο.Θελετε να γράψω αναλυτικά τι ελέχθησαν . Μόνο το περιβάλλον σας ενδιαφέρει η υγεία των κατοίκων δεν σας ενδιαφέρει την στιγμή που υπάρχουν αναλύσεις πόσιμων νερών με βαρειά μόλυνση απο εξασθενές χρώμιο πουπιθανόν να ωφείλεται στην ανεξέλεκτη χωματερή<ΧΑΔΑ>που έχει γίνει ο χώροςτου δεματοποιητή.Εφημερίδες δεν διαβάζεται πόσες επερωτήσεις έχουν γίνει στην Ευρωβουλή για την ανεξέλεκτη χωματερή<ΧΑΔΑ>στον χώροτου δεματοποιητή στα Δίδυμα.

Η επερώτηση που έχει γίνει στην βουλή τωνΕλλήνων πολύ πιο πριν από τις πρώτες εκλογές τίς:ο6Μαίου2012.Απλώς συντηρήσαται αυτό το μοντέλο για να κοκορομα χείται ότι φταίει η προηγούμενη δημαρχεία που εγκατέστησε τον δεματοποιητή,,και εσεις προεκλογικά διαλαλούσαται κοροιδεύοντας τον κόσμο πώς όταν αναλάβεται δήμαρχος την αλλη ημέρα θα φύ γουν δεματοποιητής και δέματα.Επίσης παίρνωντας την δήλωση απο τους παρευρισκόμενους συμβούλους της αντιπολιτευσης (που είσανε στη συναντησηστο σχολείο στα Δίδυμα και φυσικά οι συμβο λοι είναι απο τα Δίδυμα παραδέχθηκαν ότι η εγκατάστασης του δεματοποιητή ήτανε λάθος εσείς φύγατε απο αυτή την συγκέντρωση περιχαρής.

Με αυτό το πρότυπο της πολιτικής σας φτάσατε τα δέματα και το χύμα σκουπίδι σε μια ανεξέλεκτη κατάσταση που ειναι μπάχαλο.
Εσεις δεν ομολογήσατε? σε αυτή την συγκέντρωση ότι εάν χρειασθεί όλοι μαζι και εσείς μαζί θα κλείσουμε την χωματερή.  

Εμείς είμαστε έτοιμοι(Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΟΥΡΝΟΙ-ΔΙΔΥΜΑ)και σας περιμένωμε να ξεκινήσουμε απο τους Φούρνους και να πάμε πάνω στην χωματερή να την κλείσουμε ,αλλά με έναν όρον μπροστάρης εσείς. 

Οι συμβουλοί σας τι σας συμβουλεύουν,ειδικά θα ήθελα να γνώριζα οι δύο εκ ΄Φούρνων της παραταξής σας. 

Το ότι εκπλαγήκατε απο τα λεγόμενα του κυρίου Περιφερειάρχη στην ημερίδα για την προστασία του περίβαλλοντος δέν ήτανε τίποτα άλλο μιά πιστοποίηση ότι δεν σας ενδιαφέρει αν φύγουν ή δεν φύγουν τα δέματα.Εμας μας είναι πολύ χρήσιμη η δηλωσής σας ια την κα τάσταση που επικρατεί στον χώρο του δεματοποιητή σε μια μεγάλη ανεξέλεκτη Χωματερή στον Σταυρό-Διδυμά.

Κλείνοντας θέλω να ρωτήσω την Αντιπολίτευση και την μείζονα Αντιπολίτευση εσείς κύριοι τι κάνετε ποιά είναι η θέσης σας,όταν βλέπετε ότι το βαπόρι ότι πάει ντουχρού για τα βράχια  είσασται και εσείς υπεύθυνοι στο ναύγιο.