eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...'' 

Το Σάββατο μπορείς; Όχι, Όχι - Γ. ΜΗΛΙΩΚΑΣ / ΓΛΥΚΕΡΙΑ

 Σήμερα αφιερώνει ο Μιχάλης απο Κάμπο:

Η αφιέρωση ανήκει στην Προοδευτική Πατριωτική Συμπαράταξη Ερμιονίδας που με τις κινήσεις του κ. Καμιζή η παράταξη διανύει ημέρες αγάπης , συνοχής , αποτελεσματικότητας , στρατηγικής και πάνω απ΄όλα ημέρες επιτευγμάτων!

Να φανταστείτε τα επιτεύγματα και τα μεγάλα έργα της Δημοτικής αρχής είναι τόσα πολλά που είναι άπιαστα και αόρατα!!

Σας αναφέρω Δύο απ΄αυτά τα έργα ενδεικτικά(άμα τα πιάσουμε όλα τα επιτεύγματα που έγιναν τον ενάμιση χρόνο τώρα δεν θα μας φτάσει ούτε το μελάνι ούτε το χαρτί!!!) που μου χουνε κάνει εντύπωση και πράγματι δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ στην Ερμιονίδα με πρωταγωνιστή το Δήμο..

1)Αστυνομικός Διευθυντής της ασφάλειας Ναυπλίου μέσα απο όλα τα κανάλια κατονόμασε το πρώτο μεγάλο επίτευγμα του πολιτικού προιστάμενου για τις επιλογές του στη ΔΕΣΦΑΚ.. 
Το επίτευγμα ήταν τόσο μεγάλο που πήρε διαστάσεις εκτός τοπικών συνόρων....
....Έκλεισαν τα Σφαγεία,πληρώθηκε ο εκαθαρριστής και η προεκλογική εντιμότητα, η διαφάνεια , η ηθική και προσημειωμένη νομιμότητα κατα τα άλλα έγιναν περίεργες και σκοτεινές υποθέσεις απο γνωστούς άγνωστους που ήθελαν να ταράξουν κατα τον κύριο Δήμαρχο την συνοχή του συνδυασμού τότε...

Ο συνδυασμός συνέχισε αταλάντευτος(όπως μας τον κατονομάζει και ο κ. Δήμαρχος)και μετά απο αυτό το περιστατικό-επίτευγμα της ΔΕΣΦΑΚ ..

Το 2ο πρόσφατο και σοβαρό επίτευγμα ήταν τόσο μεγάλο που μύριζε μπαρούτι απο παλιά.Αυτό το επίτευγμα ονομάζεται ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ! 

Ο πρώτος σε ψήφους σύμβουλος πάντως, του τα κοπάνησε καλά στο Δημοτικό συμβούλιο.Αυτός ο πλειοψηφών σύμβουλος τους έδωσε να καταλάβουν οτι έχει τα ντοκουμέντα στα χέρια του..Μπορεί και τους παίζει στο κομπολό'ι' του!!!!
Να φανταστείτε οτι ο πρώτος σε ψήφους σύμβουλος του κατονόμασε την Παραίτηση του ως Μαιμού..
Αυτή λέξη(Μαιμού δηλ) του κακοφάνηκε του Δημάρχου κι αμέσως αυτός τον ηρέμησε:Μετά την αντίδραση του, του την είπε αυτή την αγωνιστική(κατα τον κ. Δήμαρχο) παραίτηση ΟΛΙΓΟΝ ΜΑΙΜΟΥ!!!

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η πρωτοφανής αγωνιστικη στρατηγική που εφαρμόζει με πρωτοτυπία στο πανελλήνιο ο κ. Καμιζής έχει την ιστορία της.... Ξεκινάει απ΄ το 2006.Τότε τον εξέλεξε ο λαός στην μειοψηφία και αυτός έκανε τον αγώνα του Παραιτήθηκε και με την συνηθισμένη ντρίπλα του ζήτησε και τότε να παραιτηθούν οι σύμβουλοι του,για μια ακόμα φορά... Μόλις είπε ότι θα ξαναπαραιτηθεί και πήγε για συμπαράσταση στους Δημάρχους της Πελοποννήσου στην Τρίπολη, <<έπεσαν>> όλοι στα πόδια..Τον παρακάλεσαν όλοι οι δήμαρχοι της πελοποννήσου και μετά το μούφα Βίντεο που κρατούσε ο πρωτεργάτης της κατάντιας της χωματερής του Σταυρού,ΣΥΓΚΙΝΉΘΗΚΑΝ όλοι οι Δήμαρχοι και περίμεναν καρτερικά όλοι στη σειρά ποιός θα πρωτοπαραιτηθεί...Μέχρι σήμερα βέβαια όπως ήταν φυσικό δεν ακούσαμε να παραιτηθεί κανένας..

Εδώ είναι απαραίτητο, πρέπει να σημειωθεί, η καταλυτική παρουσία του ΚΟΝΦΕΡΑΣΙΕ-ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΎΠΟΥτου Δήμου στην Τρίπολη.. 

Αυτός λοιπόν ο Επικοινωνιολόγος του Δήμου έπαιξε σωστά το ρόλο που του είχαν αναθέσει..Ήταν Βοηθός κουβαλητής του Μούφα Βίντεο!Να φανταστείτε βοήθησε τόσο πολύ με αυτό το κάλπικο πτυχίο δημοσιογραφίας που Αντί να βγάλει λαγό απ΄το κουμάσι(τυχόν κληρονομιές,τυχόν αγοροπωλησίες με πληρεξούσια,τυχόν νταραβέρι με οφσόρ) όπως τον έστειλε ο αλλος,αυτός βαράει το δικό του Νταλαβέρι...Παλεύει αυτό το γούρι όπως τον λέει ο άλλος να πιάσει τον λαγό χωρίς αυτιά!

Μετά απο όλον αυτόν τον περιοδεύοντα θίασο ήρθε και η ημέρα του Σαββάτου..Η προχθεσινή μέρα δλδ, στην οποία ζήτησε ο επικεφαλής του Συνδυασμού και προσκάλεσε τους συμβούλους του για διαβουλεύσεις συσκέψεις και σύνταξη επιστολής...Εκεί βέβαια τι έγινε,τι είπαν πόσοι αποφάσισαν, πόσοι πήγαν απο τους Δημοτικούς συμβούλους, τι αποφάσισαν και ποιοι ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ;;; και αν ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ;;; και γιατί δεν ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ;;;; αν δεν ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ;;; Ένας θεός το ξέρει.... 

Πάντως μετά απο όλα αυτά η αταλάντευτη συνοχή της ΠΠΣΕ και του Δημήτρη Καμιζή καλά θα κρατεί...Να είστε σίγουροι γι΄αυτό..

Οι φωνές του Σαββάτου και η αντίθεση τους με τις πρακτικές <<σωτηρίας>> που ζητάει ο Δήμαρχος προφανώς διέλυσαν την συνδιάσκεψη του Σαββάτου για την Κυριακή.
Γι΄αυτό λοιπόν τους αφιερώνω το τραγουδάκι που ταιριάζει στην περίσταση και στην αταλάντευτη................. συνοχή! 

Μιχάλης απο Κάμπο


καλή σας ακρόαση...