eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

''Πρωτοφανή σκηνικά στην Ερμιόνη - Επίθεση με όπλο στον ιδιοκτήτη του καφέ Μύλος στην Ερμιόνη.''

Αποκλειστικά στο Εικονοσκόπιο 
Καρέ - καρέ οι Εικόνες "Φαρ Ουέστ" που εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο καφέ "Μύλος" στην Ερμιόνη. 
Δύο κουκουλοφόροι με πιστόλι και σιδερογροθιά επιτέθηκαν στον γνωστό επιχειρηματία Μάκη Στάϊκο. Έπεσαν δυο πυροβολισμοί.

Ώρα 1.20 ξημερώματα Πέμπτης.
Ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του καφέ "Μύλος" Μάκης Στάϊκος έκλεισε το μαγαζί του και επιβιβάστηκε στο μηχανάκι του για να επιστρέψει στο σπίτι του.
Εκείνη την στιγμή αιφνιδιάστηκε βλέποντας μπροστά του δύο άνδρες με κουκούλες στο πρόσωπο. Ο ένας είχε στην κατοχή του ένα περίστροφο και ο άλλος έφερε σιδερογροθιά. Οι σκηνές που ακολούθησαν είναι πρωτοφανείς για την Ερμιόνη.

Πως έγινε η επίθεση
Μόλις ο κ. Στάϊκος τους αντιλήφθηκε αντέδρασε άμεσα και έριξε με δύναμη το μηχανάκι του πάνω στον έναν κουκουλοφόρο που έφερε την σιδερογροθιά. Αμέσως μετά ο γνωστός επιχειρηματίας επιχείρησε να διαφύγει φοβούμενος για την ζωή του. Ακολούθησε κυνηγητό με τον κουκουλοφόρο που έφερε την σιδερογροθιά ο οποίος τον πρόλαβε και έγινε πάλη σώμα με σώμα. Ο Γνωστός επιχειρηματίας κατάφερε και απώθησε τον κουκουλοφόρο καταφέρνοντας του μια γροθιά στο πρόσωπο.Ο δεύτερος κουκουλοφόρος τράβηξε το περίστροφο και πυροβόλησε δύο φορές εναντίον του Μάκη Στάϊκου ο οποίος έτρεξε στην κατηφόρα προς τον Άγιο Γεράσιμο παίρνοντας τηλέφωνο στην αστυνομία και στο Υπολιμεναρχείο Ερμιόνης. Οι δράστες με το μηχανάκι του γνωστού επιχειρηματία τράπηκαν σε φυγή με σβηστή τη μηχανή (!) με τον κ. Στάϊκο να επιχειρεί να τους ρίξει κάτω απο το μηχανάκι σε παρακείμενη χαράδρα. Τότε ο συνεπιβάτης έβγαλε εκ νέου το περίστροφο σημαδεύοντας τον.
Άμεσα έσπευσαν στο σημείο άνδρες του Υπολιμεναρχείου Ερμιόνης και ένα περιπολικό απο το Α.Τ. Κρανιδίου και βρήκαν το μηχανάκι παρατημένο πλησίον του γηπέδου ποδοσφαίρου Ερμιόνης με τους κουκουλοφόρους να έχουν εξαφανιστεί. 
Έξω απο το "Μύλος" καφέ οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν έναν άδειο κάλυκα και μια σφαίρα 9 mm τις οποίες και απέστειλαν στις αρμόδιες υπηρεσίες για περαιτέρω έρευνα. Συμπληρώθηκε δικογραφία απο το Α.Τ. Κρανιδίου η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Ναυπλίου.
Σ΄αυτό το σημείο(βέπε φωτο παρακάτω) πίσω απ΄το δενδρύλιο ήταν κρυμμένοι οι 2 κουκουλοφόροι, πριν επιχειρήσουν την δολοφονική επίθεση με το περίστροφο και την σιδηρογροθιά προς τον γνωστό επιχειρηματία. 

Πρωτοφανές συμβάν που σοκάρει και θορυβεί την τοπική κοινωνία της Ερμιόνης

Το συμβάν θορύβησε και σόκαρε την τοπική κοινωνία της Ερμιόνης. Το περιστατικό αυτό εγείρει πολλά ερωτήματα με αρκετούς δημότες να επισημαίνουν στο eikonoskopionews ότι τέτοια γεγονότα είναι πρωτοφανή για τον τόπο εκφράζοντας παράλληλα την εύλογη ανησυχία τους στο ενδεχόμενο επανάληψης τέτοιων συμβάντων που έχουν το δίχως άλλο αρνητικό αντίκτυπο για την περιοχή και εντείνουν το κλίμα ανασφάλειας των πολιτών. 

eikonoskopionews.blogspot.gr