eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

''ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ''

05-ΙΟΥΝΙΟΥ-2012 
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

Γράφει ο αναγνώστης του Εικονοσκοπίου Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους 


Θέλω να γράψω δυό λόγια γιαυτη την ημέρα που αφορά για την προστασία του περιβάλλοντος απο την μόλυνση.

Εγώ όπως και  πολλοί συναδελφοί μου μέσα απο τα εργασιακά μας καθήκοντα έχουμε επιφορτισθεί με μεγάλη υπευθυνότητα την προστασία του περιβάλλοντος απο την  μόλυνση που απειλείται.

Γιαυτό στην σημε ρινή ημερίδα  στο Πορτοχέλι συμμετείχα για να ενημερωθούμε απο..............  τον κ.Περιφερειαρχη  για τα μέτρα που θα πάρει η Περιφέρεια Πελλοπονήσου για την ανεξέλεγκτη χωματερή που επικρατεί στον χώ ρο του δεματοποιητη.
Ετσι λοιπόν ακούσαμε:ότι τα μισά δέματα απο τα 25.000δέματα θα μεταφερθούν στην Γερμανία αυτή ήταν μια ευχάριστη είδηση για μένα και για όλους τους παρευρισκομένους στην αίθουσα της ημερίδας.Δυστυχώς όμως άκουσα και κάτι δυσάρεστο ότι (3) τρία δέματα πήραν φωτιάκαι αυτο απο υπεύθυνα χείλη εκπροσώπων του Δήμου Ερμιονίδας.

Γι΄αυτό όσο πιο γρήγορα φύ γουν τόσο πιο καλύτερα για την Ερμιονίδα .Αρα η Συντονιστική Επιτροπή για τα σκουπιδια σωστά έπραξε που κινητοποίησε όλο  τον κόσμο  για τους κινδύνους που εγκυμονεί αυτή  η κατάσταση της α νε ξέλεκτης χωματερής .

Ας ευχηθούμε  να φυγουν όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί εκτός απο την μόλυνση που προκαλεί η χωματερή είναι επικίνδυνη και για πυρκαγιά.

Αρχίζοντας απο τα μισά δέματα απο στολή στην Γερμανία να φύγουν και τα υπόλοιπα και ας αρχίσει ο Δήμος Ερμιονίδας την σοβαρή ανακύκλωση στην πηγή η οποια έχει παραμεληθεί για να φτάσωμε στο τελικό στάδιο την κομποστοποί ηση γιατί έτσι όπως είναι τα δέματα κομποστοποίηση δεν γίνεται. Το κομπόστ σίγουρα θα είναι μολυσμένο και απορώ όταν εκλεγμένο άτομο του δήμου ερώτησε τον κ.Περιφερειάρχη τι θα κάνουμε τα υπόλοιπα δέματα η απάντηση είναι ότι θα γίνει και με τα πρώτα.Ο δήμος Ερμιονίδας ας μεριμνήσει να φέρει μερικές εκατοντάδες κάδους ανακύκλωσης γιατί έτσι όπως είναι κοροιδευώμαστε.Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Σταύρος.Α.Γεωργίου.
ΦΟΥΡΝΟΙ.
συγχαρητήρια στην :ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΟΥΡΝΟΙ-ΔΙΔΥΜΑ για την κινητοποίηση.