eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

''Ομιλία του Πάνου Καμμένου στη Χαλκιδική ''

Ομιλία του Πάνου Καμμένου στη ΧαλκιδικήΕπίθεση εναντίον του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά την ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής.

«Η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά και του Συμπιλίδη δεν είναι η Νέα Δημοκρατία του............ Κωνσταντίνου Καραμανλή που έβαλε την Ελλάδα ισότιμη στην Ευρώπη των εθνών. Τώρα Σαμαράς και Βενιζέλος μας έχουν στην Ευρώπη των τοκογλύφων τραπεζιτών, της Μέρκελ και του Σόϊμπλε», επισήμανε ο κ. Καμμένος.
Κατήγγειλε επιχείρηση τρομοκράτησης των πολιτών ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου και παρατήρησε: «Όλη αυτή η τρομοκρατία, που μας λένε ότι θα μας βγάλουν από το ευρώ, θα μας οδηγήσουν στη δραχμή, στην εξαθλίωση, δεν περνά, για έναν από λόγο. Διότι η εξαθλίωση έχει ήδη έρθει. Διότι κανείς δεν μπορεί να μας βγάλει από το ευρώ. Γιατί αν φύγει η Ελλάδα από το ευρώ θα καταρρεύσει το ίδιο το ευρώ και η Ευρωπαϊκή Ένωση. Διότι το ευρώ το έχουμε πληρώσει».
Αναφέρθηκε στην επένδυση εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική και σημείωσε: «Όχι στην καταστροφή του περιβάλλοντος. Μόνο οι επιχειρήσεις που θα διασφαλίσουν τους περιβαλλοντολογικούς όρους θα πάρουν άδεια. Εδώ είναι Ελλάδα! Δεν είμαστε Γκάνα να σκορπίζουμε καρκίνο στους εργαζόμενους και τους πολίτες».
Πρότεινε την καθιέρωση ηλεκτρονικής βίζας για τις χώρες εκτός Συμφωνίας Σένγκεν και το θέμα με την παράταση που δόθηκε στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων τόνισε: «Επισκεφθείτε τις εφορίες σας και ρωτήστε τι θα πληρώσετε μετά τις εκλογές. Ενώ έχουν πρόβλημα εσόδων, έδωσαν παράταση ένα μήνα στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, για τα μέσα Ιουλίου, με σκοπό να κρύψουν την αλήθεια».

 newsbomb.gr