eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 29 Μαΐου 2012

''O Γιάννης Ανδριανός, για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου από το Διομήδη Άργους''


''ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ''

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Challenge από το Διομήδη Άργους, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Η σημερινή θριαμβευτική κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου από το Διομήδη Αργούς είναι το καλύτερο επιστέγασμα της απίστευτης φετινής πορείας της ομάδας μας. Με περιορισμένους πόρους............ σε σχέση με τις ανταγωνίστριες ομάδες, μέσα στο δύσκολο κλίμα της ευρύτερης κρίσης που πλήττει την πατρίδα μας, ο Διομήδης κατάφερε κάτι πολύ περισσότερο και μεγαλύτερο από το να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης: έδωσε σε όλους μας, στο Άργος, την Αργολίδα, σε ολόκληρη την Ελλάδα μια πολύτιμη χειροπιαστή απόδειξη των τεράστιων δυνατοτήτων των Ελλήνων του σήμερα, όταν αποφασίζουμε να διεκδικήσουμε υψηλούς στόχους με φρόνημα, αποφασιστικότητα και προσήλωση.
Για τη χαρά και την υπερηφάνεια που μας χάρισαν οι πρωταθλητές μας, οι προπονητές και η διοίκηση, τους αξίζουν θερμότατα συγχαρητήρια και κάθε δυνατή στήριξη. Εύχομαι ολόψυχα υγεία και καλή συνέχεια στην ομάδα μας και περιμένω με ανυπομονησία, όπως ολόκληρη η Αργολίδα, να υποδεχθούμε τους Πρωταθλητές Ευρώπης όπως τους αξίζει.