eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

''ΣΧΟΙΝΑ ΙΩΑΝΝΑ:ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ''

''ΣΧΟΙΝΑ ΙΩΑΝΝΑ:
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ''

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΙΩΑΝΝΑ  ΣΧΟΙΝΑ.
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:        ΚΡΑΝΙΔΙΟΝ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ.
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:     ΕΓΓΑΜΟΣ. Μητέρα 1 παιδιού.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Κρανίδι της επαρχίας Ερμιονίδος του Νομού Αργολίδος όπου και παρακολούθησα την υποχρεωτική εκπαίδευση του Δημοτικού Γυμνασίου και Λυκείου.
Σχετικά με την Πανεπιστημιακή μου εκπαίδευση, αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της BOLOGNA στην ΙΤΑΛΙΑ.
Απέκτησα άδεια άσκησης επαγγέλματος στην Ιταλία και στην Ελλάδα.
Αρχικά υπηρέτησα στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου και στο Νοσοκομείο του Άργους.
Κατόπιν για την απόκτηση της ειδικότητας της Πυρηνικής Ιατρικής, υπηρέτησα στο Νοσοκομείο «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»
Ως Ειδικευμένη Ιατρός προσλήφθηκα στο Περιφερειακό........... Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων (ΠεΠΑΓΝΙ) στο οποίο διατηρώ ακόμη την οργανική μου θέση.
Μετά την πρόσληψή μου, παρέλαβα, οργάνωσα και λειτούργησα το τμήμα της Πυρηνικής Ιατρικής του νεοσύστατου Νοσοκομείου των Ιωαννίνων..
Συμμετείχα σε πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, εκ των οποίων προέκυψαν εργασίες οι οποίες έλαβαν τιμητικές διακρίσεις διεθνώς και στην Ελλάδα.
Εξειδικεύτηκα στην διάγνωση, τον έλεγχο και την θεραπεία της Οστεοπόρωσης.
Με ειδική απόσπαση υπηρέτησα στο Σώμα Επιθεωρητών του Υπουργείου Υγείας (ΣΕΥΥΠ), πραγματοποιώντας μεγάλο αριθμό ελέγχων που σχετίζονταν με την δομή και λειτουργία του συστήματος Υγείας. Παράλληλα συμμετείχα σε μεικτά κλιμάκια ελέγχου, του γραφείου του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης (ΓΕΔΔ) και της Επιθεώρηση του Υπουργείου Οικονομικών με σημαντικά αποτελέσματα στην πάταξη της διαφθοράς.
Τελευταία με απόσπαση υπηρετώ στο τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Άγιοι Ανάργυροι» έχοντας τον βαθμό του Διευθυντή του ΕΣΥ.
Κατέχω γνώση της Ιταλικής και της Αγγλικής γλώσσας.
Παρακολούθησα πλήθος συνεδρίων και Ημερίδων, συμμετέχοντας με επιστημονικές εργασίες με γνωστικό αντικείμενο που αφορούν την Πυρηνική Ιατρική και τους Ελεγκτικούς μηχανισμούς της Ελλάδος.
Υπήρξα μέλος Ιατρικών εταιρειών της Πυρηνικής Ιατρικής και Βιολογίας, καθώς και της εταιρείας Μελέτης του Μεταβολισμού των Οστών.
Ήμουν μέλος της ομάδας σύνταξης Ειδικού Εγχειριδίου υπό την καθοδήγηση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζή Λέανδρο, το οποίο χρησιμοποιείται ως οδηγός στους ελέγχους από τους υπηρετούντες στα ελεγκτικά Σώματα.
Συμμετείχα στην ομάδα προετοιμασίας των Νοσοκομείων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.
Διετέλεσα γραμματέας του Συλλόγου Ιατρών ΕΣΥ του ΠεΠΓΝΙ, και μέλος της ΕΙΝΙ  Ηπείρου.
Κομματική δράση: Συμμετείχα σε όλες τις διεργασίες της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Κρανιδίου καθώς επίσης και στην Τοπική Οργάνωση των ετεροδημοτών ΠΑΣΟΚ Αργολίδος.






ΣΧΟΙΝΑ ΙΩΑΝΝΑ
Υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αργολίδος