eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''

ΑΓΓΕΛΩ ΚΡΕΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ

Σήμερα ο Γιάννης απο το περιβολάκι του Λαδά μετά την ΔΕΣΦΑΚ αφιερώνει ένα δημοτικό τραγούδι στην Αμαρτωλή ΔΕΥΑΚ, σημερινή ΔΕΥΑΕΡ που είχε την τιμιτική της στο χθεσινό Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας:

Ενώ περιμέναμε να δούμε τον κύριο Σφυρή με την πλάτη στον τοίχο έτσι όπως μας έλεγε τόσα χρόνια ο κ. Δημήτρης Καμιζής επικεφαλής της Πατριωτικής Συμπαράταξης Ερμιονίδας και σημερινός Δήμαρχος που ψηφίσαμε γι΄αυτούς τους λόγους.
Ενώ περιμέναμε να συληφθεί ο κύριος.......... Σφυρής με χειροπέδες συμφωνα με τα λεγόμενα και τις προεκλογικές καταγγελίες που φώναζε δεξιά-αριστερά και στις εξέδρες ο κ. Καμιζής ότι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για το έγο της αποχέτευσης ήταν ο κ. Σφυρής ήρθε η χθεσινή συνεδρίαση για να μας αφήσει άναυδους και με το χέρι πιό βαθιά να χώνεται στις τσέπες των δημοτών!
Κατα την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης είδαμε τον κύριο Σφυρή να μην είναι με χειροπέδες αλλά αντιθέτως να κρατάει στα χέρια και να μας διαβάζει το πόρισμα των Επιθεωρητών Δημοσίων έργων το οποίο δεν αναφέρει πουθενά και δεν ρίχνει ευθύνες στον όνομα του κυρίου Σφυρή.
Απ΄τη άλλη ο κύριος Καμιζής συνεχίζει και φωνάζει ότι το έργο χάθηκε απο τον κύριο Σφυρή!
Και αναρωτιέμαι μετά και απο ολα αυτά τα περίεργα και σκοτεινά που συμβαίνουν τώρα τελευταία στο Δήμο μας, απο γνωστούς αγνώστους σημαιοφόρους της νομιμότητας και της ηθικής κατα άλλα...
Είναι δυνατόν να πιστέψεις πλέον τον Δήμαρχο και να αγνοήσεις τους επιθεωρητές δημοσίων έργων που κατονομάζουν καθαρά στο πόρισμα τους αυτούς που ευθύνονται για την απένταξη του έργου;;; 
Το περίεργο βέβαια είναι ότι η κυρία Αγγελική Αλεβίζου αναφερε στο συμβούλιο ότι το πόρισμα είναι απόρρητο και δεν έπρεπε να βγεί στο φως...Έτσι ξαναείπε..

Η κυρία Αγγελική Αλεβίζου πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ με αίτημα της στους επιθεωρητές Δημοσίων έργων ζήτησε η ίδια να βρούν τον ένοχο για την απένταξη του έργου..Κι αναρωτιέμαι πάλι εγώ.
Ηταν προσωπική επιλογή της κυρίας Αγγελικής Αλεβίζου το αίτημα προς στους επιθεωρητές Δημοσίων έργων ή έγινε με εντολή του κ. Δημάρχος;;Κύριε Δήμαρχε γιατί δεν βγήκε στο φώς αυτό το πόρισμα απ΄την αρχή του χρόνου;;;;Δεν έπρεπε αυτό να βγεί στο φώς;; Εσείς κύριε Σφυρή δεν πιστεύετε οτι πρέπει να το βγάλετε στη δημοσιότητα αυτό το πόρισμα να δούν το περιβόητο Φως όπως έλεγε κι ο Δήμαρχος;;;

Εν τέλει ποιό μοντέλο και ποιό σχέδιο έχετε θέσει σε εφαρμογή;;;Εν τέλει ποιό μοντέλο και ποιό σχέδιο ήταν αυτό που μας υποσχόσασταν προεκλογικά οτι θ΄αλλάζατε τον Δήμο;;;
Εν τέλει θα σταματήσετε εκεί στον δήμο αυτές τις μπόμπες που σκάνε η μία μετά την άλλη δίπλα σας;;
 
Γιάννης απο το περιβολάκι του Λαδά