eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

''Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΠΑΝ. Γ. ΑΝAΓΝΩΣΤΑΡΑΣ''

''ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ''
«ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ»


Κλίμα αισιοδοξίας &  νίκης μεταφέρει ο Π. Αναγνωσταράς  από τις επισκέψεις του στα δημοτικά διαμερίσματα όλου νομού, όπου συνεχίζεται η προεκλογική εκστρατεία του πρώην δημάρχου.                 
 Η ανταπόκριση των πολιτών τόσο στις συγκεντρώσεις, όσο & στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις είναι ιδιαίτερα θετική, γεγονός που γεννά αισιοδοξία για τη νίκη της ΝΕΑΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  στο νομό.              
 Ο Π. Αναγνωσταράς στις τοποθετήσεις του συνεχίζει να τονίζει τη σημασία των επερχόμενων εκλογών & καλεί τους πολίτες να πάρουν μέρος σε αυτές με γνώμονα το εθνικό συμφέρον.........
Το τελευταίο διήμερο ο κ Αναγνωσταράς  επισκέφτηκε την Στέρνα ,  την Λυρκεία , το Καπαρέλι & την ευρύτερη περιοχή της Ερμιονίδος .
Ειδικότερα στην χθεσινοβραδινή συνάντηση που είχε με στελέχη – φίλους  ο κ. Αναγνωσταράς  τόνισε: « Ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος και οργισμένος, θέλει να τιμωρήσει, θέλει να εκφραστεί & να επιπλήξει.                                       Όμως η απόσταση που χωρίζει την τιμωρία από την αυτοτιμωρία είναι μικρή & δεν πρέπει να γίνει το μεγάλο λάθος. Ένα λάθος που θα οδηγήσει αναμφισβήτητα στην ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ και το χάος. Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση, θέλει ισχυρή πολιτική διεύθυνση που θα μας κατευθύνει μετά από θυσίες δύο χρόνων, που δεν πρέπει να πάνε χαμένες, στην έξοδο από την κρίση.»
Συνεχίζοντας ο κ. Αναγνωσταράς  την ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι :
« Παρατήρησα αυτές τις ημέρες που έρχομαι σε επαφή με εκατοντάδες πολίτες, αντιφατικές συμπεριφορές που είναι μεν δικαιολογημένες, αλλά παράλληλα γεννούν και πολλούς προβληματισμούς όπως:
    Ο ελληνικός λαός θέλει να παραμείνουμε στο ευρώ, αλλά θέλει να μην εφαρμοστούν δύσκολά μέτρα.
    Επιθυμεί να τηρηθεί η συμφωνία  με του Ευρωπαίους, αλλά δεν έχει πειστεί ότι αποφύγαμε τη χρεοκοπία.
    Θέλει να γίνουν αλλαγές & μεταρρυθμίσεις, αλλά να μην θιγούν κεκτημένα & συμφέροντα.
    Φοβάται νέα επώδυνα μέτρα, γιατί έχει χάσει την εμπιστοσύνη του προς το σύνολο του πολιτικού κόσμου της πατρίδας μας.
Οι πολίτες ρωτάνε λοιπόν με ανησυχία:
« Υπάρχει ελπίδα για τη χώρα ; »
« Υπάρχει προοπτική για τα παιδιά μας ; »   
Με αίσθημα ευθύνης τους απαντώ, ότι πρώτα απ’ όλα οφείλουμε να προστατέψουμε όσα με θυσίες & κόπους έχουμε ΠΕΤΥΧΕΙ & ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να ξεκινήσουμε το ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ της Ελλάδας.
Να αφήσουμε πίσω όσα μας έχουν πληγώσει & μας έχουν οδηγήσει ως εδώ. Μιλάω για το λαϊκισμό, τις πελατειακές σχέσεις, τη διαφθορά, τη γραφειοκρατία, την ευδαιμονία μέσω των δανεικών και να αρχίσουμε να εργαζόμαστε για την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΔΑ χωρίς οικονομικές εξαρτήσεις, με κύρος &  αξιοπιστία. Μια Ελλάδα χωρίς οικονομικές εξαρτήσεις, μια Ελλάδα που θα ανακτήσει το χαμένο κύρος και την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ της στην Ε.Ε, την ευρωζώνη & το παγκόσμιο γίγνεσθαι. Μια Ελλάδα που θα δίνει ελπίδα και προοπτική στο λαό της.
Μας ρωτάνε οι πολίτες με αγωνία και δικαίως :
«Τι θα γίνει τον Ιούνιο; »
« Θα έχουμε νέους φόρους, νέες μειώσεις, νέα χαράτσια ; »
Απαντώ, ότι οι πολίτες δεν αντέχουν κι άλλα βάρη στην πλάτη τους, δεν αντέχουν κι άλλους φόρους & νέες οριζόντιες περικοπές. Οι δημοσιονομικοί  στόχοι θα πρέπει να επιτευχθούν μέσω της δραστικής ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ και των δαπανών στη δημόσια διοίκηση, με μεταρρυθμίσεις και βαθιές τομές, ανατρέποντας το όλο σκηνικό που μας έχει φέρει μέχρι εδώ.
 ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ και ΝΕΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ με βρίσκουν αντίθετο.
Μας ρωτάνε :
« Τι κυβέρνηση θα έχουμε την επόμενη μέρα ; »
« Κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ ; »
Απαντώ με υπευθυνότητα και οι πολίτες με την ψήφο τους θα δώσουν εντολή για το πώς θα κυβερνηθεί αυτός ο τόπος.
Στόχος μας είναι οι κάλπες να αναδείξουν την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  πρώτη δύναμη & αυτοδύναμη κυβέρνηση για να έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων & να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας.
Ο κ. Αναγνωσταράς  σε όλες τις ομιλίες &  τις τοποθετήσεις του  τονίζει ότι αυτό που τον οδήγησε στην υποψηφιότητα είναι το χρέος και η ευθύνη απέναντι στο νομό &  τους πολίτες  η διάθεση, η εμπειρία και η όρεξη για δουλειά που έχει για να αλλάξουμε όλοι μαζί πορεία για μια Αργολίδα που θέλει & μπορεί .
Ένα νομό που θέλει & από τη θέση του Βουλευτή να τον υπηρετήσει, προκειμένου να συνεχίσει το δημιουργικό έργο πλέον για όλη την Αργολίδα  πράγμα που ο ίδιος & οι άξιοι συνεργάτες αποδεδειγμένα  έχουν πετύχει στον Δήμο Ναυπλίου .