eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

''ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ''

''ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ''
 ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ
Γράφει ο αναγνώστης του Εικονοσκοπίου Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους

Απο ότι βλέπεις αγαπητό eikonoskopionews τα στραβά και τα παράξενα συνεχίζονται με το μεγάλο ευλογημένο αγροτικό προιόν που παράγεται στην Ερμιονίδα μας και λέγεται Ελαιόλαδο.Γιατί στις:18-19 στο μετρό στου σταθμού Ομόνοια είχε έκθεση αγροτικών προιόντων.Ποιοί ? το γνωρίζανε και ποιοί συμμετείχανε απο την επαρχία μας. Γιατί δεν βγαίνουν οι παραγωγοί ελαιολάδου  οι οποίοι κατα ομολογία τους έχουνε στις αποθήκες  τους μέχρι δύο και τρία χρόνια λάδι να δούν τι θα κάνουν πώς θα........... προωθήσουν το συγκεκριμένο προιόν και να ζητήσουν ευθύνες απο όλους τούς υπεύθυνους που τους κοροιδεύουν.
Γιατί απο αλλες περιφέρειες οι αγρότες είναι πιο συγκροτημένοι,διότι αγρότες-διοικούντες τους Δήμους δουλεύουνε μαζί και προβάλλουν τα προιόντα.

Επίσης θέλω να ρωτήσω πέρσι όταν ήρθε ο Υπουργός  Αγροτικής Ανάπτυξης κύριος Σκανδαλίδης (2011) στο βουλευτικό στο Ναύπλιο ποιοί αγρότες και διοικόυντες τον Δήμο Ερμιονίδας παρευρέθησαν στην συνάντηση αυτή,που ήταν ζωτικής σημασίας για την αγροτική Αργολίδα.Απο την Ερμιονίδα μόνο η γυναίκα μου η οποία ασχολείται με τα αγροτικά(Εγώ ενοείται είμαι συνταξιούχο του ΝΑΤ- παρόλο που είμαι βιοκαλλιεργητής). 
Πόσοι αγρότες ήσανε μέσα: Η γυναίκα μου μία-Μια κυρία απο τον Αχλαδόκαμπο δύο και ένας κύριος απο τον Αγιο Δημήτρη τρείς στο σύνολο.

Οι ομαδοποημένες ομάδες αγροτών για τα ΠΟΠ τι κάνουνε δεν βλέπουνε ότι οι υπεύθυνοι αδιαφορούν.

Ποιός απο τον Δήμο ήτανε στο πρώτο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη:16-Ιανουαρίου-2012 που πρώτο θέμα ήτανε για το λάδι και τι μέτρα θα παρθούν απο την περιφέρεια για να μην ξεφτιλισθεί η τιμή του λάδιού.

Η συζήτηση κράτησε δύο ώρες και σαράντα λεπτά.

Μετά ητανε το θέμα για την κατάσταση που επικρατούσε στον χώρο του δεματοποιητή και την ανεξέλεκτη χωματερή που εχουν δημιουργήσει τα χύμα σκουπίδια (συγκεκριμένα όταν αρχισε το βίντεο να παίζει, όλους τους περιφερειακούς συμβούλους τους είχε πιάσει σύγκρυο και ταχυπαλμία.)

Τελειώνοντας εχω να μεταφέρω σε όλους τους υπεύθυνους δυό λόγια που είπε ένας μεγάλος πολιτικός το 1960=ουαί και αλλοίμονα εάν ξυπνήσει ο γίγας της υπαί θρου.

Γι΄αυτό αυτοι που ασχολούνται με την τοπική αυτοδίοικιση ας προσέξουν τους αγρότες γιατί είναι ένα κομμάτι της κοινωνίας μας. 
χρόνια πολλά στους εορτάζοντες                

Σταύρος Γεωργίου.ΦΟΥΡΝΟΙ.