eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 28 Απριλίου 2012

''ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ''

''ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ''

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ

Γράφει ο αναγνώστης του Εικονοσκοπίου Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους 

Μετά την γιορτή της Τουλίπας στα Δίδυμα(προσοχή με την απουσία του πολιτιστικού συλλόγου <ΟΙ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ>)και την αδρή επιχορήγηση του δήμου Ερμιονίδας πλησιάζει άλλη μια εκδήλωση της πρωτομαγιάς που ως συνήθως γίνεται <στα παπούλια>στούς Φούρνους.

Συνήθως πολλοί επισκέπτες αυτήν την ημέραν επισκέπτωνται τον χώρον αυτόν,αλλάκαι τις άλλες ημέρες πάρα πολλοί επισκέπ τες περιηγητές /περιπατητές επισκέπτωνται την φύσην για να.......... αναπνεύσουνε καθαρό οξυγόνο και φυσικά πίνουν λίγο νερό απο την πηγήν για να ξεδιψάσουν.
Δυστυχώς όμως απο αυτούς τους ανθρώ πους δεν γνωρίζουν τα υψηλά όρια του εξασθενούς χρωμίου που περιέχει το δροσιστικό νερό  στα παπύλια στους Φούρνους .Και αυτό ωφείλεται διότι δεν υπάρχει μια ενημερωση απο τον υπεύθυνο  Δήμο της Ερμιονίδας εκτός και εάν η αρμοδιότητα ανήκει σε άλλους,-16,9 ειναι το εξασθενές χρώμιο -.Εγώ απορώ γιατί κυκλοφόρησε μια αρβύλα ότι έγινε λάθος τη μέτρησης της ανάλυσης στο εργασ τήριο καλά οι υπεύθυνοι ερωτώ είναι σοβαροί? οι άλλες αναλύσεις που έγιναν στα άλλα δείγματα ήτανε εντάξει?πότε ξαναμετρήσανε και το βρήκανε καλό? Μάλλον με την επίσκεψη των υπευθύνων του δήμου Ερμιονίδας οι πατριώτες μου θα πρέπει να τους τιμωρήσουν βαζοντάς τους να πιούν απο μιά στάμνα νερό  για την αδιαφορία τους.Και το βασικότερο εφ'όσον υπάρχει bloger που είναι φίλος προς τον δήμο Ερμιονίδας ας τους δείξει το video του καθηγητή κου Ζαμπετάκη που αναφέρει τα ανώτατα όρια του εξασθενούς χρωμίου ή την κοινή υπουργική απόφαση(Κ.Υ.Α)-ή την δικαστική απόφαση 2008 για την μόλυνση του νερού στον Αλμωπό-ή την δικαστική απόφαση του 2010 του δικαστηρίου της Χαλκίδας για την μόλυνση του νερού της Μεσσαπίας.

Ας ψάξουν όλοι οι φίλοι οι blogers που ασχολούνται με τα προβλήματα της επαρχίας Ερμιονίδας να τα βρούν και ας συνετήσουν τους υπεύθυνους γιατί κατι κυκλοφόρησε κάποια εφημερίδα και για το νερό της Ερμιόνης ότι έχει υψηλό όριο εξασθενούς χρωμίου.Υπεύθυνοι είναι όλοι.

Σταυρος Γεωργίου.ΦΟΫΡΝΟΙ.