eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

''Η πορεία των εργαζομένων και η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στον απόηχο των εξελίξεων....''

''Η χθεσινή πορεία των εργαζομένων και η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στον απόηχο των εξελίξεων μέσα απο το μάτι του Εικονοσκοπίου....''


Ένα δεκαπενθήμερο πλούσιας ειδησεογραφίας λόγω της επικαιρότητας φτάνει στο τέλος του με την Μεγάλη Εβδομάδα να είναι προ των πυλών.
Τα πρωτοφανή επεισόδια που έγιναν την περασμένη Τετάρτη έξω απο το δημαρχείο Κρανιδίου μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των δημοτών.
Η κήρυξη ως άγονης της 1ης δημοπρασίας, οι-εκατέρωθεν- Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων που επακολούθησαν, η έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου λόγω του εξώδικου που απέστειλε το δ.σ. του ΣΕΤΑ Αργολίδας προς τον δήμο, η εξουσιοδότηση του δημοτικού συμβουλίου προς την οικονομική επιτροπή του δήμου προκειμένου να διεξάγει τον ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό (για την μερική ανάθεση της αποκομιδής των απορριμμάτων απο ιδιώτη εργολάβο), και τελικά η κήρυξη ως άγονης και της 2ης δημοπρατικής διαδικασίας (μια και κανείς εργολάβος δεν κατέθεσε προσφορά) αλλά και η (χωρίς επεισόδια αυτή την φορά) κινητοποίηση των εργαζομένων που συνδυάστηκε και με πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους του Κρανιδίου, έκλεισαν προσωρινά το θέμα αυτό. 
Με ένα μεγάλο ερωτηματικό: Ποια θα είναι η εικόνα του δήμου ενόψει και των εορτών του Πάσχα δεδομένου ότι θα είναι αυξημένες οι ανάγκες....

Ωστόσο απο το απόγευμα της Τρίτης έσκασε σαν βόμβα η είδηση της σύλληψης-σοκ στελέχους δημοτικής επιχείρησης του δήμου Ερμιονίδας τον οποίο βαραίνουν οι κατηγορίες της παθητικής δωροδοκίας και εκβίασης. 
Είδηση που έφερε στο προσκήνιο το θέμα της εκκαθάριση των δημοτικών σφαγείων.
Για το θέμα αυτό, 

έκανε ανακοίνωση κατά την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής, διατυπώνοντας παράλληλα κάποια ερωτήματα προς τον δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Καμιζή αιτούμενος να τεθεί το θέμα προς συζήτηση στο αμέσως επόμενο δημοτικό συμβούλιο.Αίτημα που έγινε αποδεκτό απο τον κ. Καμιζή που τόνισε πως "το συγκεκριμένο θα είναι το 1ο θέμα στην επόμενη συνεδρίαση".

Επιμέλεια-ρεπορταζ:eikonoskopionews