eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

'' Σκηνές.....σκληρού ΡΟΚ στο δημοτικό συμβούλιο Ερμιονίδας για το θέμα της MIND COMPASS''

 ''ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ;;;''
  
Ρεπορτάζ για το eikonoskopio news: Μίλτος Ιωαννίδης 

Ένα δημοτικό συμβούλιο με έντονες λογομαχίες και αντιπαραθέσεις που όξυναν το κλίμα πόλωσης μεταξύ συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης του δήμου μας, παρακολούθησαν όσοι δημότες παραβρέθηκαν απόψε το Βράδυ στο Γ.Ε.Λ. προκειμένου να ενημερωθούν για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την κατασκευή εργοστασίου αφαλάτωσης στα πλαίσια ανάπτυξης του έργου τουριστικής ανάπτυξης της Mind Compass στη θέση Δέλπριζα του δήμου Ερμιονίδας παρουσία και του Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ κ. Γιώργου Τούσσα.




Μάλιστα το γεγονός ότι αυτή τη φορά δεν υπήρχε ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου μέσω διαδικτύου (Live Streaming), σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, δεδομένου ότι θα παραμείνει αναπάντητο το ερώτημα για το ποια συμπεράσματα θα αποκόμιζαν όσοι πολίτες παρακολουθούσαν τα τεκταινόμενα στην συνεδρίαση απο την οθόνη του υπολογιστή τους.
 Γι αυτό και θα ήταν καλό να μας εξηγήσουν απο την δημοτική αρχή τον λόγο η τους λόγους που δεν έγινε ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου μέσω διαδικτύου όταν ήταν γνωστό εκ των προτέρων η συζήτηση επί ενός τόσο σοβαρού θέματος, που απασχολεί την τοπική κοινωνία και όχι μόνο. 

Συνεχίζεται ...-με αναλυτικό ρεπορταζ-