eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

'' ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ... ''

'' ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ... ''

Η Κουλτούρα- Γιώργος Ζαμπέτας


Το σημερινό τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα το αφιερώνει ο ΜπαρδουνιΟτης:

''Σήμερα ο κόσμος υποφέρει οικονομικά δεν βρίσκει μεροκάματο,δεν ενδιαφέρεται ποιός πήγε να ψηφίσει για πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ και ποιός όχι, ούτε το ποιός θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ και ποιός όχι..Σήμερα κυκλοφορούν πολλά λόγια έξω στην πιάτσα.Ακούγονται πολλά για πολιτικούς εν ενεργεία για τέως Δημάρχους,για νυν Δημάρχους και για πολλούς άλλους....


Ας αφήσουνε λοιπόν ποιός ψήφισε και ποιός δεν ψήφισε πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ και ας βγάλουν στην δημοσιότητα το Πόθεν έσχες! Τραπεζικούς λογαριασμούς... Δωρεές.... Κληρονομιές.... Αγοροπωλησίες... Πληρεξούσια.... ας βγάλουν στη φόρα μαζί με αυτά και όλα τα άλλα που πρέπει, για να είναι κρυστάλλινοι στο λαό της Ερμιονίδας... Τότε εμείς θα κρίνουμε ποιούς έθρεψε το ΠΑΣΟΚ,πώς τους έθρεψε το ΠΑΣΟΚ ή αν το έθρεψαν αυτοί!Τότε θα κρίνουμε πως τους έθρεψε αυτούς τους πολιτικούς το ΠΑΣΟΚ... νύν και τέως!!! 
Εμπρός λοιπόν άφήστε τις κουλτουριάρικες απαλές λέξεις, τις φιλολογίες,τις λογοτεχνίες,τις φωνές διαμαρτυρίας και τα πυροτεχνήματα όλοι σας,απαντήστε σε αυτά τα σημαντικά ερωτήματα με στοιχεία και μην απαντάτε επιλεκτικά, όπου και όπως σας συμφέρει..
<<Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα>>:
Βγάλτε τα όλοι σας στη φόρα,στη δημοσιότητα τα στοιχεία !Τέως πολιτικοί.νύν πολιτικοί,τέως Δημάρχοι νύν Δημάρχοι...Κι όλοι όσοι εμπλέκεστε στο δημόσιο κορβανά.Με ονοματάκι ή χωρίς ονοματάκι!Με όποιον τρόπο επιθυμείτε....Τα ξαναλέω για να τα βγάλετε και να σταματήσουν να οργιάζουν οι φήμες για κινήσεις αγοροπωλησιών και λογαριασμών:

Πόθεν έσχες! Τραπεζικοί λογαριασμοί... Δωρεές.... Κληρονομιές.... Αγοροπωλησίες... Πληρεξούσια... και όλα τα άλλα στη φόρα!

Τότε θα λυθούν σε όλους και για όλους οι όποιες απορίες και ψίθυροι οργιάζουν τώρα τελευταία στην κοινωνία μας.''
 ΜΠΑΡΔΟΥΝΙΟΤΗΣ

καλή σας ακρόαση...
 
...Μα προς Θεού, μα προς Θεού,μας έχετε ζαλίσει.
Τα βασανάκια του λαού ποιος θα τα τραγουδήσει;...