eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

''Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ 7η ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟ FINAL FOUR ΤΗΣ EUROLEAGUE...''

«Με αεροπλάνα και με πλοία θα τα κάνουμε π... στην Τουρκία».

...Αυτό το σύνθημα φώναζαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μέσα σε ξέφρενους ρυθμούς μετά την λήξη του αγώνα, για την πρόκριση της ομάδας στο final four...

Φωτο - ρεπορταζ:eikonoskopionews
Ο Ολυμπιακός νίκησε 76-69 την Σιένα στο ΣΕΦ και πήρε το εισιτήριο για 7η φορά στην ιστορία του στο final four της Euroleague, στην Κωνσταντινούπολη.Το Ματς κρίθηκε την τελευταία περίοδο με τους Σπανούλη και Χαινς να κάνουν την διαφορά σημειώνοντας απο 19 πόντους έκαστος.
Μετά τη λήξη του αγώνα η οικογένεια Αγγελόπουλου,προπονητής παίχτες και όλο το team του ολυμπιακού έγιναν ένα με τον κόσμο μέσα στο παρκέ του ΣΕΦ πανηγυρίζοντας την νίκη πρόκριση του Ολυμπιακού.Μια μικρή γιορτή στήθηκε και μέσα στα αποδυτήρια με τους παίχτες του Ολυμπιακού και τον Ντούσαν Ιβκοβιτς να έχουν τα βλέμματα στραμμένα στην Κωνσταντινούπολη και τις δύσκολες αναμετρήσεις που ακολουθούν το Μαίο με την Μπαρτσελόνα που θα είναι και η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ολυμπιακός (Ντούσαν Ίβκοβιτς): Χάινς 19, Άντιτς 5(1), Σπανούλης 19(1), Κέσελ 3, Παπαδόπουλος, Πρίντεζης 8, Παπανικολάου 4, Μάντζαρης 3(1), Σλούκας 7(1), Λο 8.
Σιένα (Σιμόνε Πιανιτζάνι): ΜακΚάλεμπ 10(2), Ζήσης 15(2), Άντερσεν 15(1), Ρακόσεβιτς 11, Καραρέτο, Λαβρίνοβιτς 10, Ρες, Στόουνρουκ 3(1), Λεχτάλερ, Μος 5(1).