eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

''ΤΟ ΙΚΑ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!..''

 ''ΤΟ ΙΚΑ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!..''


Με αφορμή το νέο οργανόγραμμα του ΙΚΑ και εν όψει πρόβλεψης ενός Υποκαταστήματος ανά Νομό (στην προκειμένη περίπτωση στο Άργος ) αντιδρώντας λοιπόν οι Φορείς και οι Δημότες στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου την 13/02/2012 υποστήριξαν ότι το Υποκατάστημα Ναυπλίου εξυπηρετεί και την Ερμιονίδα. Η παραπάνω τοποθέτηση λοιπόν επαναλαμβάνεται και αναφέρεται επίσης σε δημοσίευμα της εφημερίδας ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (22/02/2012), στην οποία τοποθέτηση κατά τον αρθρογράφο δηλώνεται με ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ το κλείσιμο του Υποκαταστήματος ΙΚΑ Κρανιδίου και κατά δήλωση του κου Σαλεσιώτη ότι το ΙΚΑ Ναυπλίου εξυπηρετεί και την Ερμιονίδα............ 

Και οι δυο λοιπόν προαναφερόμενες τοποθετήσεις δεν ευσταθούν διότι  αφ’ ενός κανένας με βεβαιότητα δεν μπορεί να εκφράζεται για την διατήρηση, ή μη, κανενός Υποκαταστήματος. Αφετέρου δε η ασφαλιστική περιοχή που εποπτεύει το Υποκατάστημα Κρανιδίου εκ των πραγμάτων εξυπηρετεί ολόκληρη την Ερμιονίδα και όχι μόνο, καθότι τα ασφαλιστικά της όρια αρχίζουν από την περιοχή της Τραχειάς και κάτω.

Βάσει των παραπάνω κρίνουμε ότι το κάθε Υποκατάστημα έχει τους δικούς του λόγους παραμονής με την υφιστάμενη μορφή του, τους οποίους λόγους οφείλουμε να σεβόμαστε και να αναγνωρίζουμε όλοι οι εμπλεκόμενοι και οι εκφράζοντες θέση, άποψη και τοποθέτηση. Πρέπει πάνω απ’ όλα να είμαστε ειλικρινείς και ακριβείς σε αυτά τουλάχιστον που είναι δεδομένα και δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης , πολλώ δε μάλλον δεν προσφέρονται για δημιουργία εντυπώσεων. 

αρθρο αναγνώστη Εικονοσκοπίου