eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

''ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΚΑΔΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ''


''ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ''


Καλή χρονιά με υγεία και δύναμη σε όλες και όλους και συγχαρητήρια στα παιδιά που βραβεύονται σήμερα. Οι επιτυχίες των παιδιών είναι μια αχτίδα φωτός στο γκρίζο τοπίο, μια νότα αισιοδοξίας και ελπίδας.
Η σημερινή εκδήλωση συμπίπτει με την κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Ένα είναι το δεδομένο: 
ότι η κοινωνία μας, και ιδιαίτερα οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες δεν αντέχουν άλλα βάρη. Οι μονόπλευρες πολιτικές της λιτότητας δεν λύνουν το πρόβλημα δημιουργώντας ύφεση. Αν δεν υπάρξει ανάκαμψη, ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή το πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται.
Το κρισιμότερο απ’ όλα είναι να μείνουμε ενωμένοι και αλληλέγγυοι όσο κρατήσει αυτή η μπόρα. Να αποδείξουμε ότι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι αξίες ζωντανές και ακμαίες στην κοινωνία μας. Και σ’ αυτή την κατεύθυνση, οι φορείς της κοινωνίας των πολιτών, όπως ο Σύλλογός σας που υπογραμμίζει όχι μόνο τους ισχυρούς διαχρονικούς δεσμούς μεταξύ Αργολίδας και Αρκαδίας αλλά και το πνεύμα δημιουργίας και προκοπής που χαρακτηρίζει τους Αργολιδείς Αρκαδικής καταγωγής, έχουν σημαντικό πεδίο δράσης.
Μ’ αυτές τις σκέψεις, εύχομαι και αυτή η χρονιά να είναι, παρά τις δεδομένες δυσκολίες, μια χρονιά δημιουργίας και αξιέπαινων πρωτοβουλιών για το Σύλλογό σας.