eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

''ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤTΑ Ο ΘEΑΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ''

''ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ Θ.Ο.Ε''

Ρεπορτάζ - επιμέλεια για το Εικονοσκόπιο:Μίλτος Ιωαννίδης
 
Το Σάββατο το βράδυ στο περιβολάκι του Τορβά, ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας έκοψε την βασιλόπιτα. Παρουσία του Δημάρχου Ερμιονίδας Δημήτρη Καμιζή, του Αντιδημάρχου Ερμιονίδας Παντελή Κολιμπάδη, του Δημάρχου του τέως Δήμου Ερμιόνης Ανάργυρου Λεμπέση, της προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου Δήμητρας Μονά, Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων. Παραβρέθηκαν επίσης και οι Τέως Αντιδήμαρχοι Ερμιόνης,  Θεοδότη Σκλαβούνου- Λαμπάτου και Βασίλειος Αϊβαλιώτης καθώς και πολλοί φίλοι του Θεατρικού Ομίλου.

Ο πρόεδρος του Θ.Ο.Ε  κος Δημήτρης Σίδερης μίλησε στο Eikonoskopio news, και αναφέρθηκε τόσο στην πλούσια -έως σήμερα- πολιτιστική δραστηριότητα του Θ.Ο.Ε όσο και στα μελλοντικά σχέδια του ομίλου. Ακόμη ο κος Σίδερης κατέθεσε το πολιτικό του στίγμα για τις εξελίξεις στην Ερμιονίδα σε μία αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε, και η οποία θα δημοσιευτεί προσεχώς. Μετά την κοπή της πίτας την οποία ευλόγησαν οι ιερείς (π. Ιερόθεος Λουμουσιώτης και π. Χριστόφορος Καραβίας) ακολούθησαν οι καθιερωμένες ευχές.

Ο τυχερός του φλουριού ήταν ο Διευθυντής του Δημοτικού σχολείου Διδύμων Βαγγέλης Διαμάντης, ενώ ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση του Θ.Ο.Ε. Τέλος, το συγκρότημα ''Ταξιδευτές'' επιμελήθηκε το μουσικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.  






  eikonoskopionews.blogspot.com