eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

''Δήλωση Γιάννη Ανδριανού για τα Αποτελέσματα εκλογών Επιμελητηρίου Αργολίδας και η Επιστολή προς Πρόεδρο Βουλής σχετικά με τις ανακοινώσεις της ΒτΕ για την Α' Εθνοσυνέλευση''

''ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟY ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ''


Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, για τις χθεσινές εκλογές στο Επιμελητήριο Αργολίδας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εύχομαι στους εκλεγέντες καλή δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχουν να διεκπεραιώσουν.
Ιδιαίτερα σ’ αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, όπου οι συνδυασμένες συνέπειες αφενός της κρίσης και αφετέρου της εντελώς αποτυχημένης πολιτικής της προηγούμενης κυβέρνησης Παπανδρέου πλήττουν βάναυσα τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και την εργασία, το Επιμελητήριο Αργολίδας μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην αναπτυξιακή στροφή που έχει άμεσα ανάγκη η οικονομία μας.
Σε ό,τι με αφορά θα συνεχίσω, όπως είναι αυτονόητο, να επισημαίνω στην κεντρική πολιτική σκηνή κάθε ζήτημα που αφορά την πραγματική οικονομία του τόπου μας και να πιέζω, μέσω του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, για τις αρμόζουσες κάθε φορά λύσεις».
 ..............................................................................................................
Η Επιστολή προς Πρόεδρο Βουλής σχετικά με τις ανακοινώσεις της ΒτΕ για την Α' Εθνοσυνέλευση

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Φ. Πετσάλνικο επιστολή με την οποία των ευχαριστεί για την θετική ανταπόκρισή του στις προτάσεις που του είχε καταθέσει εγγράφως από τις 15 Σεπτεμβρίου εν όψει του εορτασμού των 190 ετών από την A’ Εθνοσυνέλευση.
Στην επιστολή του, ο κ. Ανδριανός τονίζει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Με την επιστολή μου αυτή θέλω να σας ευχαριστήσω για τη θετική σας ανταπόκριση στις προτάσεις που σας κατέθεσα με την από 15 Σεπτεμβρίου επιστολή μου εν όψει του εορτασμού των 190 χρόνων από την Α’ Εθνοσυνέλευση για την ανάληψη από τη Βουλή των εργασιών διαμόρφωσης του παλαιού δημοτικού σχολείου της Νέας Επιδαύρου που βρίσκεται στο χώρο της ομώνυμης πλατείας και τη δημιουργία μουσείου Α΄ Εθνοσυνέλευσης του σημαντικότατου για την ιστορία της Πατρίδας μας αυτού γεγονότος, καθώς και την ανάληψη υπό την αιγίδα της Βουλής της ετήσιας εκδήλωσης η οποία πριν γινόταν σε επίπεδο Νομαρχίας και σήμερα γίνεται σε επίπεδο Αντιπεριφέρειας – Περιφέρειας.
Η άμεση αυτή ανταπόκρισή σας και η απόφασή σας για την πραγματοποίηση συνεδρίασης Επιτροπής της Βουλής στην Επίδαυρο υπογραμμίζει τη διαρκή προσήλωση της Βουλής των Ελλήνων στις αρχές και τις αξίες που ενέπνευσαν τους αγωνιστές της εθνικής μας ελευθερίας και ανεξαρτησίας».