eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

''Στήλη με..στυλ στο Eikonoskopio''

''Στήλη με..στυλ στο Eikonoskopio''
 

Γεια σου Ερμιονίδα!
     
Με την τέλεια δημοτική αρχή βεβαίως-βεβαίως! 
Μιλάμε οι άνθρωποι είναι τόσο «μπροστά» και αληθινοί σύντροφοι! Στηρίζουν ο ένας τον άλλον. 

Να για παράδειγμα το ρεπορτάζ με θέμα τις μεταγραφές στα δημόσια σχολεία. Το διάβασες αναγνώστη μου; πολύ διαφωτιστικό!

Μη νομίζεις ότι ήταν στημένο το ρεπορτάζ για να πάρουν το μήνυμα κάποια άτακτα στελέχη προκειμένου να κάτσουν σούζα στις προσταγές του ηγέτη! Μην είσαι τόσο καχύποπτος γιατί θα  σε μαλώσω! Πάντως γίνεται αληθινή σφαγή για το ποιος θα κερδίσει την κούρσα με έπαθλο το γραφείο τύπου του δήμου! Α όλα κι όλα! Τζάμπα πήγε τόσο γλείψιμο προεκλογικά; Έχει και η εξουσία τα βάσανα της. Αυτός που έταζε στον μεν και στον δε λαγούς με πετραχήλια, για να εξασφαλίσει κάποιες αράδες με καλά λόγια για την θετική δημοσιότητα, τώρα θα πρέπει να στεναχωρήσει τον έναν από τους δύο. Γιατί να τους βολέψει και τους δύο είναι κομματάκι δύσκολο. Η κρίση δεν αφήνει τέτοια περιθώρια! Πάντως μέχρι στιγμής το σημείο χ (ισοπαλία )είναι όλα τα λεφτά! Μια και οι δύο συνεχίζουν το γλείψιμο (οι ίδιοι το βαφτίζουν ρεπορτάζ) με επιτυχία. Η Στήλη θα παρακολουθεί τον αγώνα με αγωνία....
....

Αμ το άλλο αγαπητέ αναγνώστη; άλλο πάλι και τούτο! Κακό που μας βρήκε! Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι να αμφισβητούν το έργο της δημοτικής μας αρχής;;; Αυτός ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ από τα Δίδυμα, πρέπει να τους χαλάει πολύ  την «μανέστρα».ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ. Δεν θα ξεμπερδέψουν εύκολα. Η άποψη του μετράει. Αυτός κ. δήμαρχε δεν παίζει. Τα ψάχνει καλά τα πράγματα και ξέρει να δίνει μάχες με τον τρόπο του.  Άσε που έβγαλε στη φόρα μια ιστοριούλα  στο Σαλάντι και έπιασε πανικός κάποιους που νόμιζαν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, όπως το θέλουν, και ότι ώρα το θέλουν, χωρίς να λογαριάζουν κανέναν! ΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ! Οι εποχές της ασυδοσίας δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για εμάς τους υπόλοιπους, ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Αυτό πότε θα το καταλάβουν ορισμένα από τα στελέχη της δημοτικής αρχής; Για ποιόν λόγο αποφασίσατε κύριοι (και κυρίες) να μετάσχετε στα  κοινά; Γιατί ζητούσατε την ψήφο προεκλογικά από  τους πολίτες προκειμένου να εκλεγείτε σύμβουλοι και να σας ανατεθούν αξιώματα στον δήμο; Από διάθεση για προσφορά στα κοινά, στον τόπο και στην κοινωνία το κάνατε η για μόστρα, φιγούρα και μεγαλομανία; Στο κάτω κάτω της γραφής, ποιοι νομίζετε ότι είστε τέλος πάντων; Celebrities που σας κυνηγούν οι παπαράτσι; Αλλά ας είναι. Όλα είναι θέμα επιλογών σε αυτή την ζωή. Γι αυτό αναγνώστη μου, ας αλλάξουμε θέμα και κλίμα (sic). Να μιλήσουμε για εκλογές. Όχι γι αυτές που ΘΑ γίνουν. Γι αυτές που ΈΓΙΝΑΝ προκειμένου να αναδειχθεί το διοικητικό συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης δήμων  Πελοποννήσου. Ένας μόνο εκλέχτηκε από τους δικούς μας  της Ερμιονίδας. Από την αντιπολίτευση. Οι άλλοι της συμπολίτευσης  (ο ένας μάλιστα τυγχάνει να είναι και δήμαρχος)συγκέντρωσαν και οι δυο μαζί 31 ψήφους (στο 32 έτσι κι αλλιώς καίγεσαι), και κατετάγησαν στην  προτελευταία και την τελευταία θέση.«Έτσι είναι η ζωή και πώς να την αλλάξεις; άλλοι κλαίνε και άλλοι γελάνε δηλαδή» που λέει και το  τραγούδι . Φαίνεται ότι όσες και όσοι ψήφισαν, επηρεάστηκαν από τον Βασίλη Λέκκα και την δήλωση που έκανε τον Ιανουάριο του 2010 ως προσκεκλημένος του Θ.Ο.Ε. «προσοχή τι ψηφίζουμε» Δήλωση που λάμπει και έχει νόημα...βαθύ! 

Σαν στήλη με στυλ θα κλείσουμε με ένα σοφό ρητό αφιερωμένο εξαιρετικά σε κάποιους  αλαζόνες της δημοτικής αρχής: " Όπως οι χωρίς περιεχόμενο ασκοί φουσκώνουν με τον αέρα έτσι και οι χωρίς πνευματική υπόσταση άνθρωποι διογκώνονται από την έπαρση, την αλαζονεία, και την εσφαλμένη για τον εαυτό τους γνώμη." Σωκράτης.