eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

'' ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΤΩΝ ΦΟΥΡΝΩΝ ; ''

Ο κύριος Γιώργος Τορβάς π. καθηγητής των σχολών του Ε.Ν Ασπροπύργου γνώστης της θάλασσας και της ναυτοσύνης παραιτήθηκε απο το Τοπικό Συμβούλιο των Φούρνων . 

Σε επικοινωνία που είχε το Εικονοσκόπιο με κύκλους απο το περιβάλλον του κυρίου Γιώργου Τορβά  για τα αίτια της παραίτησης του μας είπαν χαρακτηριστικά :




''Δεν ξέρουμε ακριβώς το λόγο της παραίτησης του Γιώργου, πάντως αυτό το λεβεντόπαιδο ο Γιώργος δεν έχει μάθει να κουνάει το κεφάλι σαν πελαργός, έχει αξιοπρέπεια άποψη και θέση ! ''

Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του γι΄αυτήν την παραίτηση, πάντως να σημειώσουμε κλείνοντας οτι η παραίτηση του κ. Γιώργου Τορβά μαζί με τα συνεχιζόμενα και αξεπέραστα πια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ερμιονίδας ήρθε και έκασε ως κεραυνός εν αιθρία στις τάξεις της Δημοτικής αρχής Ερμιονίδας, και στην Προοδευτική Πατριωτική Συμπαράταξη.

''Η φωτογραφία(31-12-2010) παρακάτω είναι συμβολική διότι διακρίνεται ο Γιώργος Τορβάς να παραλαμβάνει απ΄τα χέρια του Δημάρχου Ανάργυρου Λεμπέση αναμνηστική φωτογραφία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου κ. Καμιζή κατα την τελετή λήξης του Δήμου Ερμιόνης. ''