eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

''Ο καλλιτέχνης - showman Στέλιος Ρόκκος «ξεσήκωσε» την κυριακή το βράδυ τους θαυμαστές του, στο Cavo Bianco στην Ερμιόνη''

''Μία από τις μεγαλύτερες συναυλίες που έχουν γίνει ποτέ στην Ερμιονίδα για τη νεολαία και όχι μόνο!''
Το eikonoskopio TV ήταν εκεί!
Μην χάσετε την Αποκλειστική συνεντευξη που παραχώρησε ο Στέλιος Ρόκκος στον Θωμά Ι. Σκούρτη καθώς και πολλά πλάνα απο την συναυλία....
σε λίγες ημερες κοντά σας...


Μεγάλες πένιες γνώρισε το Cavo Bianco με τον κόσμο να ανυπομονεί να απολαύσει Live έναν από τους καλύτερους καλλιτέχνες της Ελληνικής μουσικής σκηνής: Τον Στέλιο Ρόκκο!

Ρεπορτάζ για το eikonokopio: Μίλτος Ιωαννίδης

Τα λόγια είναι περιττά! Ο Στέλιος Ρόκκος Ένας πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης, έδωσε ένα πραγματικό ρεσιτάλ, χθες βράδυ, στο Cavo Bianco, στην Ερμιόνη. Στην τελευταία συναυλία του φετινού καλοκαιριού- που έμελλε να είναι και η καλύτερη απ όλες-ο κορυφαίος τραγουδοποιός, χάρισε μαγικές στιγμές στους θαυμαστές του, οι οποίοι του επιφύλασσαν μια αποθεωτική υποδοχή, αντάξια της μέχρι τώρα πορείας του στα μουσικά μας δρώμενα. Πραγματικός showman, ο Στέλιος Ρόκκος, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, και ερμήνευσε τα τραγούδια του. Τις μεγάλες επιτυχίες του, χάρη στις οποίες, έχει κερδίσει την καθολική αναγνώριση του κόσμου. Αναγνώριση που «μεταφράζεται» σε χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, κάτι που τον κατατάσσει σε έναν από τους κορυφαίους σύγχρονους καλλιτέχνες.

Αν στο όλο «πακέτο», συμπεριλάβουμε, τις κινήσεις του πάνω στην σκηνή, τον τρόπο με τον οποίο κερδίζει την ενεργή συμμετοχή του κοινού  και το γεγονός ότι έχει το χάρισμα, να τραγουδήσει με την ίδια ευκολία από ρεμπέτικα μέχρι έντεχνα και από ξένο ρεπερτόριο μέχρι τα σύγχρονα λαϊκά τραγούδια, τότε σίγουρα θα συμπεράνουμε ότι πρόκειται για καλλιτέχνη μοναδικό στο είδος του.

ΥΓ 1. Αναμφίβολα χθές βράδυ, τα μανδράκια της Ερμιόνης, γνώρισαν στιγμές δόξας!

ΥΓ 2. Οι υπεύθυνοι του Cavo Bianco κέρδισαν τις εντυπώσεις. Και υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν ακόμα πιο δυναμικά το επόμενο καλοκαίρι. «Τα καλύτερα έρχονται. Ακόμα δεν είδατε τίποτα» ειπώθηκε χαρακτηριστικά..
 



ο γιος του Δημήτρης Ρόκκος