eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

''Ε-mail ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ''

Το e-mail ήρθε στο Εικονοσκόπιο απο έναν πωλητή με την επωνυμία Θανάσης Παπαδόπουλος απο το Άργος.
Ας διαβάσουμε την άποψη του.

Θανασης Παπαδοπουλος papas81@freemail.gr
προςeikonoskopionews@gmail.com
 
Καλησπερα σας.
Ειμαι απο το Αργος, πωλητης στη λαικη αγορα Ερμιονης εδω και πολλα χρονια, και τυγχανω γνωστης ολων των πραγματων και καταστασεων για το συγκεκριμενο θεμα.... 
.......
Σας γραφω λογω μιας αναρτησης την περασμενη Πεμπτη στο μπλογκ "ερμιονιδα μας αρεσει δε μας αρεσει" η οποια ειναι απο την κορυφη ως τα νυχια βουτηγμενη στο ψεμα και την παραπληροφορηση.
Απευθυνθηκα αμεσως στον μπλογκερ, και του ζητησα να αποκαταστησει την αληθεια, αυτος ομως με εγραψε στα παλαιοτερα των υποδηματων του... Του ανεφερα μαλιστα πως θεωρω πως απλα εχει αγνοια, και πως δεν ειναι κατευθυνομενος....
Ο κοσμος ομως πρεπει να γνωριζει.....
1) Στο συγκεκριμενο αρθρο κατηγορει την προηγουμενη δημοτικη αρχη, για τις παρανομιες στη λαικης αγορας για να μη χανει ψηφους.... 100% Ψεμα. Γιατι? Γιατι πρωτον οι πωλητες της λαικης αγορας Ερμιονης κατα 95% ειναι δημοτες Άργους και Ναυπλιου, και δευτερο και σημαντικοτερο, στον Καποδιστρια, την ευθυνη για τη λειτουργια των λαικων αγορων ειχε η νομαρχια, ενω στον Καλλικρατη, η ευθυνη περασε στους δημους.
2) Οι Αφρικανοι για τους οποιους οποιους γινεται λογος, ειναι μεν παρανομοι, αλλα πιστεψτε με, ειναι η μικροτερη παρανομια που συμβαινει καθε Πεμπτη... Κατ' αρχην οι συγκεκριμενοι στηνουν ΕΚΤΟΣ χωρου λαικης αγορας. Οι μεγαλυτερες πααρανομιες γινονται με την ανοχη του δημου ΕΝΤΟΣ της λαικης αγορας. Ας γινω ομως πιο συγκεκριμενος. α) Ερχονται καθε Πεμπτη "κομιτες", απο διαφορες περιοχες της Πελοπονησου, χωρις καμια αδεια, βρισκουν μια κενη θεση, ή μοιραζονται μια θεση με καποιον "κουμπαρο" τους που εχει αδεια, και πουλουν κανονικα, χωρις να τους ενοχλει κανενας. β) Δεν υπαρχει κανενας ελεγχος για τα μετρα που καταλαμβανει ο καθε πωλητης, για την τηρηση των γραμμων, για τα προιοντα που πουλανε οι παραγωγοι (αν ειναι οντως παραγωγη τους, ή αγορασμενα). Δεν υπαρχει ελεγχος για τιποτα... γ) Ολες οι ζελατινες και οι ναυλον σακουλες απο τα βιομηχανικα ειδη, τις Πεμπτες που εχει βορια, καταληγουν στη θαλασσα. Αν εχει αλλον ανεμο, σε διαφορες γειτονιες της Ερμιονης... Καμια συσταση απο τη δημοτικη αρχη για την καθαριοτητα, και ενοειται κανενα προστιμο... (300 ευρω προβλεπει ο νομος)
Αυτα για αρχη αναφορικα με τη λαικη αγορα Ερμιονης και το αρθρο του μπλογκ "ερμιονιδα μας αρεσει δε μας αρεσει", που αποκλειστικο σκοπο ειχε την παραπληροφορηση και την εξυψωση της δημοτικης αρχης, που στον συγκεκριμμενο τομεα (για αλλους τομεις δε γνωριζω) δεν κανει σωστα τη δουλεια της..

Θανασης Παπαδοπουλος