eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

''ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ''

''Ναυαγισμένο πλοίο μέσα στο Πορτοχελι ''

Γράφει ο ξενοδόχος Γιάννης Ρόζος
Αναρωτιόμουν ως ένα απλό μέλος της οικογενείας του τουριστικού τομέα τόσο καιρό πως θα εννοούσε η νέα Δημαρχιακή Αρχή την τουριστική προβολή του τόπου μας και πράγματι εξεπλάγην . Νέος πρωτότυπος τρόπος προβολής, ΤΟΝ ΔΥΣΦΗΜΟΥΜΕ , για να τον προβάλουμε τουριστικά .Οφείλω να ομολογήσω ότι όλοι αυτοί που ασχολούνται με το marketing θα σκίσουν τα διπλώματα τους και θα έρθουν εδώ να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως σύμβουλοι δωρεάν απλώς και μόνο για να καταλάβουν πως το καταφέραμε αυτό .Στο ερώτημα σας γιατί δωρεάν, η απάντηση απλή: τέτοια παγκόσμια πρωτοτυπία δεν πιστεύω να έχει ξανασυμβεί και άλλωστε όλες οι θέσεις σύμβουλων στο Δήμο έχουν πιαστεί ........ 

.........
Όλοι ξέρανε όταν αποφάσισαν να φέρουν αυτό το ρημάδι το καΐκι που μετέφερε λαθρομετανάστες μέσα στον κόλπο ότι αυτό θα συνέβαινε. Και ήταν γνωστό γιατί και όταν ήταν στο μόλο άδειαζαν νερά κάθε δυο τρεις ημέρες και στην Μπάλτιζα άδειαζαν πάλι νερά, άρα ποιος ο λόγος να το πάνε εκεί ? Mόνο ένας: για να βουλιάξει μπροστά σε όλα τα ξενοδοχεία και τις πλαζ τους και οι πελάτες μας να νοιώθουν ασφαλείς ότι κολυμπάνε σε καθαρά νερά. Απλώς το λιμενικό ταμείο να μην πληρώνει τα έξοδα άντλησης των υδάτων. Αυτήν την οικονομία ευαγγελίζεσθε εκεί στον Δήμο .Για να δούμε ποσό θα στοιχίσει αυτό στο λιμενικό ταμείο. Άραγε θα μας το ανακοινώσετε όπως τόσες άλλες οικονομίες αιχμής που κάνατε .
Αλήθεια κύριε Τάσο Στάικο, Πορτοχελιώτη που τόσα έλεγες και έγραφες πριν ,περιμένω φυσικά την αντίδραση σου ,θα είναι άραγε τόσο οργισμένη όπως και πριν για το χαλί μας ? Οφείλεις ως πραγματικός Πορτοχελιώτης να αγωνιστείς γι αυτό τον πρωτότυπο τρόπο προσβολής του τόπου μας . Τουριστικός πράκτορας ήσουν , άρα ξέρεις τα όρια της διαφήμισης και της δυσφήμισης ? Εκτός και αν τον θεωρείς και εσύ διαφήμιση?
Αναρωτιέμαι πως θα αντιδράσει η Ένωση ξενοδόχων, περιμένω να δω ? Εγώ παντός αν ρωτηθώ θα ζητήσω την ποινική δίωξη όποιου πήρε αυτήν την απόφαση και φυσικά όπως λέει και ο κύριος Δαμαλίτης την αστική τιμωρία για την δυσφήμιση και τα διαφυγόντα κέρδη εναντίον αυτού που πήρε την απόφαση .Δεν πρέπει να πληρώνει ο δημότης την μειωμένη απόδοση του εκάστοτε αιρετού και υπάλληλου .Και να είσαστε σίγουροι υπάρχει και ποινική και αστική ευθύνη.
Ε ρε γλέντια αύριο η ΕΡΤ και η NOVA SPORT και ο CONNEX ο ALPHA το MEGA και όλα τα κανάλια θα δείχνουν στιγμιότυπα από τον Πανελλήνιο αγώνα WAVE BOARD που έγινε το διήμερο 9/7 και 10/7 και στα στιγμιότυπα θα βλέπουμε και το μισό βουλιαγμένο ρημάδι που κάποιοι άφησαν έτσι απλά να βουλιάξει.
Το μόνο που εύχομαι για το αύριο είναι να βρεθεί μια λύση και να φύγει από εκεί αυτό το πράγμα και να μη μείνουμε στο γνωστό ,αύριο ,θα δούμε ,τα ψέματα τελείωσαν και ο λογαριασμός του κλεισίματος της τουριστικής σαιζόν έρχεται και έχει πολλή πίκρα και δυστυχία .Σας τα έλεγα αλλά με περιγελάσατε και απαντήσατε ως παντογνώστες ότι υπάρχει τουρισμός στην περιοχή . Ξυπνήστε κι εσείς γιατί εμείς έχουμε αποκτήσει μόνιμη αϋπνία με την κατάσταση που βιώνουμε .Μην ακολουθείτε την πολιτική αδιαφορία της κεντρικής διοίκησης .

ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΟΖΟΣ