eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

''ΟΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ''

ΑΥΤΟΒΟΥΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ:
''Ανεξέλεγκτες χωματερές και πολιτική του Δημάρχου για μικρόνοες''

AUTOVOULOI POLITES
 ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθήσαμε γαϊτανάκι πολιτικών αντιπαραθέσεων μεταξύ του Δημάρχου και του αρχηγού της μείζονος Αντιπολίτευσης με αφορμή επιστολή του κ. Σφυρή με αιχμή το θέμα της μετατροπής του χώρου του δεματοποιητή και της γύρω δασικής έκτασης σε ανεξέλεγκτη χωματερή.

Ο κ. Καμιζής για άλλη μια φορά προσπάθησε να ενοχοποιήσει τον «κακό» δεματοποιητή ως πρόξενο παντοίων κακών σε μια απέλπιδα προσπάθεια προσωπικής αυτοκάθαρσης και μάταιης απόσυρσης των προσωπικών του ευθυνών.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι ο κ. Σφυρής δεν είχε προχωρήσει στη λύση του δεματοποιητή.......

Ο κ. Καμιζής πώς θα διαχειριζόταν τα σκουπίδια;

Η λύση της μεταφοράς των απορριμμάτων στα Λιόσια αποδείχθηκε προεκλογική κορώνα, αφού τελικώς δεν ευοδώθηκε.

Απ' ότι φαίνεται ο Δήμαρχος είναι οπαδός της εύκολης λύσης των ανεξέλεγκτων χωματερών, τακτική την οποία και σήμερα υιοθετεί, όπως αδιάψευστα οι δημοσιευμένες φωτογραφίες δείχνουν καθώς επίσης και τα έγγραφα του Υπουργείου Περιβάλλοντος που δημοσιοποίησε ο κ. Σφυρής.

Και αντί οι προσπάθειες του Δημάρχου να στραφούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία μόνον θα μπορούσε να δώσει τη λύση στο πρόβλημα, ζητώντας την ανοχή της αντιπολίτευσης και την κατανόηση των πολιτών, επιχειρεί πολιτικές αντιπαραθέσεις και δημοσιεύει βίντεο στο ιστολόγιό του, που αγγίζουν τα όρια της μη σοβαρότητας, για να μην πούμε της γελοιότητας.

Η ουσία είναι ότι όταν ο κ. Καμιζής  ανέλαβε τα δημαρχιακά του καθήκοντα βρήκε κλειστές τις ανεξέλεγκτες χωματερές και κατάφερε να τις ανοίξει μέσα σ' ένα εξάμηνο!

Γι' αυτό το λόγο δεν πρέπει να αισθάνεται καθόλου υπερήφανος και καθόλου ευχαριστημένος. Είναι σίγουρο ότι έχει χάσει όχι μόνο το παιχνίδι των εντυπώσεων αλλά και αυτό της ουσίας, δηλαδή της διεκδίκησης από την Περιφέρεια της κατασκευής του εργοστασίου υποδοχής των δεμάτων. Εάν σήμερα ο δεματοποιητής φαντάζει ως η πιο ρεαλιστική λύση δεν είναι κακό ο κ. Καμιζής να την υιοθετήσει.

Η μηχανή της Δημοτικής Αρχής θα πρέπει να παύσει να λειτουργεί με καύσιμο το πολιτικό της συμφέρον. Θα πρέπει να ξεφύγει από τη λογική της πλάνης των πολιτών και να αναζητήσει τις εφικτές λύσεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Οι Αυτόβουλοι Πολίτες