eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 10 Μαΐου 2011

'' Ο ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ του τέως Δήμου Ερμιόνης σχολιάζει τη μη πραγματοποίηση εκδηλώσεων με το δικό του τρόπο και κάνει έκκληση στους ικανούς ''

 ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ :
''Υπήρχαν και Υπάρχουν χέρια ικανά που θα συνεχίσουν τις Εκδηλώσεις μας ! ''

Aγαπητοί συνδημότες ,

έλεγα να μην ασχοληθώ καθόλου με τα δρώμενα ήθελα να ξαποστάσω λίγο, πιστεύοντας στο πρόγραμμα και τις προεκλογικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοτικής αρχής ...Πέρασαν 120 μέρες απο την ανάληψη των καθηκόντων τους. Περίμενα οτι κάτι θα παρουσίαζαν αλλά δυστυχώς το μόνο που έχουν καταφέρει να περάσουν στο κόσμο είναι :1) Ανεπιτυχώς οι Σπατάλες και 2) το τρίπτυχο ΘΕΩΡΙΑ -  ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ -  ΛΙΤΟΤΗΤΑ ...

Αυτό το νέο σλογκαν περι Σπατάλης και Λιτότητας  που χρησιμοποιούν παραμονή κάθε εκδήλωσης  του τόπου μας 

Αγαπητοί συνδημότες είναι πρόσχημα ! 

Με αυτές τις φράσεις προσπαθούν να καλύψουν την ανικανότητα τους να στήσουν εκδηλώσεις που έχει ανάγκη ο τόπος μας περισσότερο απο ποτέ αυτή την εποχή  .....


Δεν κατάφεραν φέτος να εορτάσουν την πρωτομαγιά στο Μπίστι

Η πρωτομαγιά στο Μπίστι ήταν ανέξοδη για του λόγου το αληθές αναδημοσιεύω δημοσίευμα του Παρατηρητή 2009 με τίτλο :


Η Πρωτομαγιά στο Μπίστι της Ερμιόνης
Διπλός ο Εορτασμός
Ολοι βοήθησαν για την Επιτυχία



Τα Μαγιάτικα στεφάνια που μοιράστηκαν στους επισκέπτες είχαν συμβολική σημασία όπως ανέφερε και ο αείμνηστος Δάσκαλος μας Μιχαλάκης Παπαβασιλείου !
Τους πληροφορώ οτι όλα αυτά τα κατασκεύασαν οι λεβέντισσες Κυρίες !!! Όπως προσφορά τους ήταν και τα εδέσματα !

Πρωτομαγιάτικο Στεφάνι του τέως Δήμου Ερμιόνης έλαβαν εκτος απο την πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και τον καθηγητή κ. Λινο Μπενάκη το 2010 βλέπε εικονοσκόπιο .... και ο σημερινός Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Καμιζής 


 
Το μαγιάτικο στεφάνι το 2010 έφτασε και στην εκδήλωση του τοπικού διαμερίσματος Φούρνων στην εκδήλωση του τέως Δήμου Κρανιδίου στα Παπούλια !!!

Στον πρόεδρο των Φούρνων Αντώνη Πάνου που επιμελήθηκε και την εκδήλωση του Δήμου Κρανιδίου 


αλλά και στον Δήμαρχο Φολόης Ηλείας.



Κάνω λοιπόν έκκληση στον Πρόεδρο της Ερμιόνης Γιάννη Κρητσωτάκη όπως έμαθε απο την προηγούμενη θητεία του να αναλάβει πρωτοβουλία διατήρησης των εθίμων μας ! Όπως ανέλαβε το κάψιμο του Ιούδα και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του και οι ψαράδες μας και οι τέως Δημοτικοί Σύμβουλοι . 


Οι Κυρίες του Δήμου Ερμιονίδας και Λεβέντισσες είναι και χρυσοχέρες !!!!  Ξέρουν αυτές τι να προσφέρουν και πότε να το προσφέρουν στον τόπο τους . 

Δεν χρειάζονται ούτε τυμπανοκρουσίες ούτε υποδείξεις .
Ο εθελοντισμός είναι μεγάλη λέξη και πράξη ! Κρατάει πολλά χρόνια πριν στην Ερμιονίδα.. Δεν μπορεί να την οικειοποιηθεί  κανένας μας !  

Οχι παιχνιδίσματα με τον Εθελοντισμο ! 

Τις εκδηλώσεις που εμείς παραλάβαμε απο τους Δημότες μας και  προβάλλαμε μέσα κι έξω απο τον ελλαδικό χώρο δεν θα τις αφήσω σε ανίκανα χέρια πού κρύβονται πίσω απο τις λέξεις Σπατάλη - Λιτότητα !!! 

Να είστε σίγουροι ότι :



Υπήρχαν και Υπάρχουν χέρια ικανά που θα τις συνεχίσουν !



ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ


ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
του τέως Δήμου Ερμιόνης

....