eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

''Ερώτηση στη βουλή απο τον Γιάννη Ανδριανό''

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου με θέμα τα σημαντικά προβλήματα που έχουν ανακύψει από την εδώ και μήνες μη τροφοδότηση με χαρτονομίσματα των δύο ΑΤΜ της Αρχαίας Επιδαύρου από την Εθνική Τράπεζα και την Αγροτική Τράπεζα.
Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
«Στην Αρχαία Επίδαυρο υπάρχουν δύο μηχανήματα ΑΤΜ, ένα της Εθνικής Τράπεζας και ένα της Αγροτικής Τράπεζας. Εδώ και μήνες κανένα από αυτά δεν τροφοδοτείται με χαρτονομίσματα, με αποτέλεσμα τη σημαντική ταλαιπωρία των κατοίκων αλλά  και τη μη εξυπηρέτηση των επισκεπτών της περιοχής, που εν όψει μάλιστα της τουριστικής περιόδου, θα αποτελέσει ακόμα ένα πλήγμα στους επαγγελματίες της  Αρχαίας Επιδαύρου και στη δοκιμαζομένη τοπική οικονομία.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:
1.      Σε ποιες άμεσες ενέργειες προτίθεται να προβεί το Υπουργείο προς τις συγκεκριμένες τράπεζες ώστε να εξασφαλιστεί η τροφοδότηση των δύο ΑΤΜ της Αρχαίας Επιδαύρου με χαρτονομίσματα για την εξυπηρέτηση τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών της περιοχής, ιδιαίτερα εν όψει της τουριστικής περιόδου».