eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

''Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ του τέως ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΑΝ. ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ ΜΑΓΚΙΑ''

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:
''Όσο για την χωματερή στο Ασπρόχωμα Σταύρο σουτ!!! Σουτ!!! Τσιμουδιά!!!
Εγώ ποτέ Σταύρο δεν θα σας καταγγείλω όπως εσύ!!!''
Ο Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για τα σκουπίδια κ. Σταύρος Κoυστας συνεχίζει μετά από 70 ημέρες Διοίκησης στον Δήμο Ερμιονίδας, άλλα να λέει στους Δημότες, άλλα να γράφει στα blogs και άλλα να πράττει…και να προσπαθεί απολογούμενος να μεταφέρει τις ευθύνες αλλού, εκεί που αυτός θέλει, στους προηγούμενους Δημάρχους και στον ΦΟΔΣΑ. 

Τώρα άλλαξε και το λεξιλόγιο του, αναφέρει την λέξη μαγκιά. Θα στο πω για άλλη μια φορά, Σταύρο όποιος πιάσει στο στόμα του τον τέως Δήμο Ερμιόνης και ιδιαίτερα για την καθαριότητα πρέπει να το πλένει το στόμα του πολλές φορές. 


Ναι Σταύρο με μαγκιά δική μου και των Αντιδημάρχων μου ήταν ο τέως Δήμος Ερμιόνης πεντακάθαρος...........
Αν διαβάσεις βρε Σταύρο το μπλογκ της παράταξής σου (Δημοτική Πατριωτική Συμπαράταξη Ερμιονίδας ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ) Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010 (περίοδος αιχμής για τα σκουπίδια), θα μάθεις  κι εσύ για την καθαριότητα του τέως Δήμου Ερμιόνης.


Εσύ κ. Κούστα δεν ξέρω  σε ποια μελάνη βούταγες τη πένα σου τότε , ξέρω όμως ότι οι καταγγελίες σου για τις χωματερές  ήταν πολλές.. Αναδημοσιεύω δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ με τίτλο ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙOΣΥΝΗ 22-03-06 
Κάντε κλικ




Αυτά έλεγα τότε, αυτά λέω και τώρα, θέλει μαγκιά η καθαριότητα Σταύρο, δείξε και εσύ την μαγκιά σου , καθάρισε επιτέλους την Ερμιόνη, το Ηλιόκαστρο, την Θερμησία ρε Σταύρο.
Όσο για την χωματερή στο Ασπρόχωμα Σταύρο σουτ!!! Σουτ!!! Τσιμουδιά!!!
Εγώ ποτέ Σταύρο δεν θα σας καταγγείλω όπως εσύ!!!
.
Γνωρίζω την σοβαρότητα του προβλήματος των σκουπιδιών Σταυρό.
Στην Εφημερίδα ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ που αναδημοσιεύω φαίνεται και η πλάκα του Δημοτικού Συμβούλου αυτού που αναφερε στην συνεδρίαση του Δ.Σ για την τοποθέτηση τιμητικής πλάκας!!! στο θέμα των σκουπιδιών.
Αυτός απο το 2000 αγωνιζόταν για τα σκουπίδια από άλλον φορέα τότε, την ΑΝNΑΡ με μεγάλη επιτυχία!!!Αφού έλυσε το πρόβλημα του αξίζει και μια τιμητική πλακέτα !!!! 


Εσύ βέβαια κύριε Αντιδήμαρχε προσπάθησες με κόπους, βάσσανα και επαναστάσεις να εφαρμόσεις το πρόγραμμα του κ. Δημάρχου «μεταφορά των σκουπιδιών στην χωματερή των Λιοσίων».
Όμως εσύ Έχασες τον μπούσουλα στην πορεία βρε Σταύρο και αντί για τα Λιόσια τα πήγες στην χωματερή του Λυγουριού!
Βέβαια η μεγάλη σου επιτυχία ήταν ότι γλύτωσες το κοντοκούρι!!! και ότι γλύτωσες και το αυτόφωρο!!!

Σας το επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά όποιος πιάσει στο στόμα του το έργο του τέως Δήμου Ερμιόνης θα με βρει μπροστά του... οχι με λογοτεχνικά, ελληνικούρες και λόγια του αέρα Σταύρο, αλλά με την πρακτική που γνωρίζω και εφαρμόζω..(Χαρτάκια - Ντοκουμέντα.)
         Πέρασαν 70 ημέρες Σταύρο η ανοχή αρχίζει να εξατμίζεται, Κάνε και εσύ την μαγκιά σου, επιτέλους, Καθάρισε την Ερμιόνη ρε Σταύρο.
Αναδημοσιεύω 2 δημοσιεύσεις της εφημερίδας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ που αφορούν τα σκουπίδια και τις χωματερές.

                                     
                     
Ανάργυρος Λεμπέσης
Δήμαρχος 
 
του τέως Δήμου Ερμιόνης