eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ....''

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ....''

Έπεφτε βαθιά σιωπή - Γιάννης Πουλόπουλος

 
 Σήμερα στο Εικονοσκόπιο αφιερώνει το σημερινό τραγούδι συνοδευόμενο μ΄ένα κείμενο μια καινούργια ομάδα με το όνομα στο e-mail kanivalistas(Κανιβαλίστας)! Ακολουθεί η επιστολή:
''Έπεφτε βαθιά σιωπή......οι κανίβαλοι που αποκαθήλωσαν τον ιστορικής σημασίας πίνακα ακόμα να μιλήσουν, ακόμα να παραδεχτούν την πράξη τους και υπό το πέπλο της προστασίας του εθελοντισμού και των διαβουλεύσεων παρα διαβουλεύσεων, έχουν αρχίσει το κρυφτούλι. 
Εδώ στη Ερμιονίδα διαδραματίζεται κάτι το πρωτοφανές, χωρίς βέβαια να παραβλέπουμε ότι οι προθέσεις του κ. Καμιζή είναι αγαθές μέχρι τώρα.
Όμως η πραγματικότητα έχει ως εξής: 

Από την μία έχουμε τον εθελοντισμό της φωτογραφίας (για πόσο ακόμα;) ο οποίος προσπαθεί να υποκαταστήσει τις υποχρεώσεις του Δήμου και από την άλλη έχουμε τους κανίβαλους να εισβάλουν σε κοινοτικά καταστήματα (ο πάλλαι ποτε ισχυρός και ασφαλής Δήμος Ερμιόνης) και να διαπράττουν βανδαλισμούς, κανιβαλισμούς,  ντροπιαστικά και πρωτοφανή φαινόμενα για την περιοχή μας. 
Και απορούμε αυτό είναι το δημοκρατικό και διαλλακτικό ύφος της Νέας Δημοτικής Αρχής που υποσχόταν προεκλογικά;
Μήπως είναι λόγια του αέρα;
Η φράση Όλα στο φώς που πήγε που μας τάξατε;
Οι κανίβαλοί βρέθηκαν;
Είχαμε συνηθίσει σε καθαρά, στοιβαρά , ασφαλή και γερά χέρια;Τώρα τι χέρια είναι αυτά;;;
Μέσα στο ναό της Δημοτικής Αρχής και δεν μπορούν να εντοπίσουν τους κανίβαλους που αποκαθήλωσαν τον ιστορικής σημασίας πίνακα; Μπάτε σκύλε αλέστε έγινε το τέως Δημαρχείο Ερμιόνης; 

Νομίζουν οτι μας κοροιδεύουν ;

Τι θα πράξουν τελικά ;;; 
Ο άλλος βέβαια απ΄την άλλη δεν λογαριάζει τίποτα, όπως είπε: 

''θα τους βγάλω τα δόντια με την τανάλια που πουλάει το μαγαζί που βρίσκεται απέναντι από το γνωστό κρεοπωλείο που πάει ο ρακοσυλλέκτης εθελοντής, απόφοιτος της ΣΤ' Δημοτικού και τον βάζουνε να μαζεύει χαρτιά από τα σκουπίδια''
kanivalistas(Κανιβαλίστας)

 ΈΠΕΦΤΕ ΒΑΘΙΑ ΣΙΩΠΗ.....σσσσσΣΟΥΤ