eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ!!!!!!!

ΧΡΥΣΑ  ΤΣΙΡΝΑ-ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗ :
''ΥΠΟΒΑΘΜΙΣH - ΑΠΑΞΙΩΣH''

Εορτάσαμε την Παρασκευή 25 Μαρτίου την διπλή εορτή του ΕΘΝΟΥΣ και της ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ,έχοντας έντονο το αίσθημα του ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ και της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Γίναμε όμως μάρτυρες μιας παρωδίας από την νέα Δημοτική Αρχή και να αποδίδει το γεγονός στην οικονομική κρίση.
ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ και ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ όλους τους συλλόγους και φορείς του τόπου μας η και ΣΥΜΠΤΥΞΑΝ ακόμη και μερικούς από αυτους,οπως συνέβη στο Ηλιόκαστρο,πρωτόγνωρο μέχρι σήμερα,μη επιτρέποντας τους να καταθέσουν στεφάνι τιμής στους ηρωες του "21.


Βέβαια ουδείς λόγος για τα δικά τους στεφάνια,καθότι εκεί τήρησαν το πρωτόκολλο ως έπρεπε.Τρόπος του λέγειν!!!!!!!..........


Διότι στο Ηλιόκαστρο,για πρώτη φορά κατέθεσε πρώτα ο Δημοτικός Σύμβουλος και μετά ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ηλιοκάστρου.


Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες απέστειλαν ένα αλαλούμ προσκλήσεων,η μια διαφορετική απο την άλλη και ο σύλλογος Γονέων να καταθέτει στην Θερμησία ενω στο Ηλιόκαστρο οχι.


Κατέθεσε εκπρόσωπος για όλους τους συλλόγους,άκουσον,άκουσον, ο οποίος δεν είχε καν την αρμοδιότητα.


ΤΥΧΑΙΟ?Δεν νομίζω.


Ένας σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων,φανερά ενεργητικός,με πολλές δραστηριότητες,παρών σε όλες τις εκδηλώσεις,παρών σε κάθε προσκλητήριο,πάντα δίπλα στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο του χωριού,προσπαθώντας να διατηρήσει τα Σχολεία ζωντανά και επιδιώκοντας να μην κλείσουν.


Οι κύριοι τοπικοί άρχοντες του Ηλιοκάστρου παρέθεσαν κέρασμα στο Πνευματικό Κέντρο.(το οποίο γινόταν επι Δημαρχιας ΛΕΜΠΕΣΗ και μας ειχαν κατηγορήσει μεταξύ άλλων,χωρίς να ξέρουν,για σπατάλες).

Δεν μας είπαν όμως,τα πλήρωσαν οι ίδιοι,χορηγοί,ή ο δήμος? Εκεί μπορούσαν να διαθέσουν χρήματα? Στοιχίζαν τόσο πολύ 3 στεφάνια παραπάνω? Εξήντα περίπου ευρώ παραπάνω?

Αλλά και πάλι θα μπορούσατε να μας το πείτε εγκαίρως και να τα ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ,στηριζόμενοι στο πνεύμα του ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ και της ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ που μας διατυμπανίζετε απο την αρχή του χρόνου.

Και μιας και μιλάμε για εθελοντισμό,όλοι αυτοί οι σύλλογοι και οι φορείς δεν πρόσφεραν τίποτα σε αυτόν τον τόπο?

Ειναι ΤΙΜΗ να καταθέτουν όλοι αυτοί γιατί ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.    ΚΥΡΙΟΙ,   ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!

Αποδείξατε περίτρανα την μικροψυχία και την εμπάθεια που σας διακατέχει.

                                     
                                        ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ!
           ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ         ΧΡΥΣΑ  ΤΣΙΡΝΑ-ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗ