eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ-ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ:''ΓΙΑΤΙ ΕΞΩ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ''

Η θερμοκρασία έπεσε κατακόρυφα, όσο περνάει ο καιρός το κρύο θα είναι τσουχτερό στο κορμί μας , κάτι που είχαμε να δούμε καιρό.... Απότομη πτώση θερμοκρασίας... μας χτύπησε την πόρτα. 

Στο τζάκι έχουν μπεί ξύλα και για κάποιους έχουν αρχίσει να καίνε και η φωτιά φουντώνει.... Η ατμόσφαιρα είναι χειμωνιάτικη, όλοι αναζητούμε την ζεστασιά...Άλλος την αναζητά και την βρίσκει σε ένα ζεστό κρεβάτι ή σε ένα ζεστό φλυτζάνι καφέ άλλος σε μια τρυφερή συντροφιά ή μια γλυκιά ανάμνηση, οι περισσότεροι βέβαια στη θαλπωρή της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!!!


Πολλοί βέβαια είναι αυτοί που ψάχνουν την ζεστασιά και δεν την βρίσκουν.... Το πιο πιθανό να μην την βρούν ποτέ γιατί δεν είχαν ποτέ τα παραπάνω αλλά ούτε και αισθάνθηκαν ποτέ ζεστασιά στη διάρκεια της ζωής τους.

Η ζωή τους ήταν μια ψυχρολουσία, δυστυχώς αυτές οι περιπτώσεις είναι για λύπηση σε σημείο που οι σταγόνες των δακρύων τους φτάνουν σε πάχος τις σταγόνες της βροχής (το χαλάζι).

Σήμερα η Ιωάννα μας έστειλε ένα μελαγχολικό και όμορφο τραγούδι που ταιριάζει στις σημερινές θερμοκρασίες. Ένα ντουέτο από νέους καλλιτέχνες που χωρίς αμφιβολία το ερμήνευσαν το συγκεκριμένο κομμάτι με ιδιαίτερη επιτυχία. 

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!!!

''ΓΙΑΤΙ ΕΞΩ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ''