eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

''O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ''

''Να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε δίπλα σας''

Αγαπητές φίλες και φίλοι, δημότες της Ερμιονίδας


Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για τον ανιδιοτελή αγώνα που κάνατε μαζί μας , κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ,με αξιοπρέπεια και με μοναδικό κριτήριο το κοινό συμφέρον .και το μέλλον του Δήμου. Μείναμε μακριά από συναλλαγές και συμφωνίες παρασκηνίου και επιμείναμε σε ένα αγώνα καθαρό και με αυτοδιοικητικά κριτήρια.

Κρατήσαμε τον ανεξάρτητο χαρακτήρα του ψηφοδελτίου και δεν μπήκαμε ούτε στιγμή στον πειρασμό να δημαγωγήσουμε για να ψαρέψουμε ψήφους που θα μας έδιναν τη νίκη .

Η επόμενη μέρα των εκλογών μας βρίσκει έτοιμους όλους μαζί να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στο Δήμο από την θέση της αντιπολίτευσης και να είστε σίγουροι ότι ο έλεγχος της νέα Δημοτικής αρχής θα είναι διαρκής και δημιουργικός .Σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουμε να χαθούν άλλες ευκαιρίες για την περιοχή μας και δεν θα επιτρέψουμε να ακυρωθεί η προσπάθεια που καταβάλλαμε τόσα χρόνια για την ανάπτυξη να ακυρωθεί από λάθη ή ανικανότητα .


Να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε δίπλα σας ,στα απλά και καθημερινά προβλήματά σας και δεν θα επιτρέψουμε αλαζονικές και ρεβανσιστικές συμπεριφορές , που θα ακυρώνουν την κοινωνική συνοχή μας.


Ευχόμαστε στη νέα Δημοτική αρχή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθεί στις ανάγκες του νέου Δήμου .Εμείς θα στηρίζουμε κάθε δημιουργική προσπάθειά τους και δεν θα ακολουθήσουμε τη δική τους συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της προηγούμενης τετραετίας


Δήμαρχος Κρανιδίου

Δημήτρης Σφυρής