eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

''ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΙΟΠΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟ''

Το σχολιο του γι΄ αυτήν την αποφαση και την λύση συνεργασίας ανάμεσα σε Νιόπλια και ΠΑΟ θα μας κάνει ο δικός μας αθλητικός συντάκτης Νίκος Οικονομόπουλος μέσα απο την στήλη του στο ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ''ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ'' σε λίγες μέρες...  



Η θητεία του Νίκου Νιόπλια στον Παναθηναϊκό τελείωσε! Όπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΠΑΕ, οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι έπειτα από συνάντηση του Προέδρου, κ. Ν. Πατέρα με τον προπονητή της ομάδας, κ. Ν. Νιόπλια, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ευχαριστούμε τον κ. Νιόπλια για την προσφορά του στην ομάδα και τη συμβολή του στην κατάκτηση του περσινού double και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας».






Ο κ. Νιόπλιας, αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, την οποία ανταπέδωσα αφιερώνοντας πλήρως τις προσπάθειές μου στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Ζήσαμε στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μου, αλλά και στην ιστορία της ομάδας, όπως η κατάκτηση του περσινού double και εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα να επαναλάβει αντίστοιχες επιτυχίες και φέτος γιατί της αξίζει. Φεύγω σαν φίλος με την πεποίθηση ότι ενέργησα πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον του Παναθηναϊκού και την αγωνιστική του επιτυχία».

Ζεσουάλδο Φερέιρα, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, Μαρθελίνο Γκαρσία Τοράλ, Χαβιέρ Αγκίρε και Ντιέγκο Σιμεόνε. Ένας εκ των παραπάνω πέντε θα είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο του Παναθηναϊκού και με αυτή τη σειρά προτίμησης…




novasport-fm