eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

''"Δημοκρατική Συμμαχία" το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη''

Σε εκδήλωση στο θέατρο Μπάτμιντον πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη το οποίο -όπως ανακοίνωσε η ίδια- θα ονομάζεται «Δημοκρατική Συμμαχία».
Με χρώματα το μπλε και το πορτοκαλί και σήμα της την Ελιά, η «Δημοκρατική Συμμαχία» σύμφωνα με τα λεγόμενα της κυρίας Μπακογιάννη, θα φέρει την μεγάλη τομή μέσα από......
....... τη συμμαχία των πολιτών που δοκιμάζονται σκληρά από την κρίση αλλά δεν έπαψαν να ελπίζουν για το αύριο.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της η πρώην βουλευτής της ΝΔ τόνισε πως «τίποτα δεν είναι δυνατότερο από τη σύμπραξη ελεύθερων ανθρώπων, που τους δένουν κοινά οράματα». Η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπεραμύνθηκε της στάσης της έναντι του Μνημονίου που έχει συνάψει η χώρα με ΕΕ και ΔΝΤ ενώ άφησε αιχμές κατά του προέδρου της αντιπολίτευσης επικρίνοντας παράλληλα την κυβέρνηση.
Στην εκδήλωση βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι πρώην βουλευτές της ΝΔ Κώστας Κιλτίδης και Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
Η κα. Μπακογιάννη θα συναντηθεί τη Δευτέρα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια προκειμένου να τον ενημερώσει για την ίδρυση του κόμματός της, αλλά και να συζητήσει μαζί του για τα πολιτικά και οικονομικά ζητήματα της επικαιρότητας. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 2 μετά το μεσημέρι.



athina984.gr