eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

''ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΗ''

 Η Σωτηρία Παπαδοπούλου στο Εικονοσκόπιο γράφει: 

Οργανωμένη επίθεση κατά της Έλσας Παπαδημητρίου από Σχοινοχωρίτη, Αναγνωσταρά, Μπαρού και Καμπόσο. Όλοι οι νομιμόφρονες της Ν.Δ. του Νομού Αργολίδας κάνουν τι? Δεν μας λέει ο κύριος Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε που ήταν στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές και να μας πει από που προέρχεται ιδεολογικά? Δεν μας λέει ο κύριος Αναγνωσταράς για τον φίλο του Γιάννη Μανώλη και την ευθύνη του για την ήττα της Ν.Δ. στις Εθνικές εκλογές του 2009?  

Να μας πει επίσης ο κ. Αναγνωσταράς αν είχε την στήριξη της Ν.Δ. και γιατί δεν την είχε? Να μας πει ο κύριος Μπαρού τι έκανε τόσα χρόνια που κατέβαζε συνδυασμό απέναντι στους χρισμένους της Ν.Δ.,επίσης να μας πει ποιον υποστήριζε στις εκλογές της Περιφέρειας και τώρα εγκαλεί την Βουλευτή του κόμματος?


Τέλος να μας πει ο κύριος Καμπόσος με ποιανού την βοήθεια πήρε την θέση που κατέχει και αν είχε κατεβάσει αντάρτικο συνδυασμό το 2006 απέναντι στον χρισμένο της Ν.Δ. Δ.Πλατή? Δείτε 4 άνδρες να επιτίθενται σε μια γυναίκα, πόσο ποιο άντρες τους κάνει να αισθάνονται, όλοι αυτοί έχουν έναν κοινό φίλο τον Αργολιδάρχη-Αττικάρχη Γιάννη Μανώλη τυχαίο!.............Δε νομίζω!!!








Σωτηρία Παπαδοπούλου μέλος της ΝΟ.Δ.Ε Αργολίδας.