eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

''Η κ. Σωτηρία Παπαδοπούλου Μέλος ΝΟ.Δ.Ε Αργολίδας γράφει στο Εικονοσκόπιο και κάνει εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων στην Αργολίδα''

''ΕΤΣΙ ΕΚΤΙΜΑΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ''


Για να δούμε λίγο το αποτέλεσμα στο Άργος και στην Περιφέρεια με πιο ψύχραιμη ματιά, είναι νίκη της Ν.Δ ή του Δ.Καμπόσου?

Αν ήταν νίκη της Ν.Δ. το αποτέλεσμα θα ήταν ίδιο και στην Περιφέρεια κάτι που δεν είναι, όσο και να μην μου αρέσει θα πρέπει να σας πω πως η νίκη ανήκει στον Δ.Καμπόσο και σε κανέναν παράγοντα ή στέλεχος ή παραγοντίσκο της ΝΈΑΣ -ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ απέτυχε παταγωδώς και είναι ηλίου φαεινότερο ύστερα από την επικράτηση του Πέτρου Τατούλη στην Περιφέρεια. 

Ο Αντώνης Σαμαράς έχασε μέσα στο σπίτι του, ο Ανδρέας Λυκουρέτζος έχασε μέσα στο σπίτι του, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έχασε μέσα στο σπίτι του και ο Σταύρος Δήμας επίσης, εν ολίγης απέτυχε όλη η ηγετική ομάδα της μεταλλαγμένης ΝΕΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

 Όσο για το Νομάρχη Αργολίδας Β.Σωτηρόπουλο θα έλεγα ότι καλό θα ήταν να ψάξει τους υπαίτιους της ήττας του στο στενό του περιβάλλον ,μην ψάχνεις Νομάρχη αλλού τους υπαίτιους και πραγματικά θα έλεγα ότι επειδή σε εκτιμώ θα περίμενα να αποχωρούσες με το κεφάλι ψηλά από την πολιτική ζωή και όχι προδομένος από αυτούς που τους ευεργετούσες επί χρόνια.

 Όσο για το ΠΑ.ΣΟ.Κ μην πανηγυρίζεται κύριοι γιατί δεν κερδίσατε εσείς την Πελοπόννησο,αλλά η προσωπικότητα του Πέτρου, εσείς απλά συνεισφέρατε σε αυτή τη νίκη,όσον αφορά τον Δήμο Άργους μην ψάχνετε μακρυά, ψάξτε ανάμεσα στα στελέχη σας κύριοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ . Βέβαια μπράβο αξίζει και στον Τάσο Χειβιδόπουλο για το αποτέλεσμα που έφεραν στην Αργολίδα, είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Β.Σωτηρόπουλο!

Ας ελπίσουμε ότι οι επιλογές του λαού είναι για το καλό του τόπου και δεν θα είναι κοψοχέρηδες μετά από λίγους μήνες.



Σωτηρία Παπαδοπούλου