eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

''ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΝΟ.ΕΡ ΣΤΟΥΣ 1ους ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟPTIMIST ΚΑΙ LASER ''ΝΕΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ'' 2010''

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ερμιόνης συμμετείχε στους 1ους Διασυλλογικούς αγώνες Optimist και Lazer 4,7 “Νέα Επίδαυρος 2010” που διεξήχθησαν στις 20-21 Νοεμβρίου 2010 με τους εξής αθλητές :

 Στα Optimist ο Κρινής Ιωάννης ο οποίος κατετάγει πρώτος στη γενική κατάταξη, ο Ηλιάδης Ιωάννης και ο Christopher Herwig. Ο Ναυταθλητικός όμιλος θέλει να συγχαρεί τον Ιωάννη Κρινή για την επιτυχία του και την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλλε, η οποία και ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Το χρυσό μετάλλιο!!

 Επίσης τον προπονητή μας Κουτούβαλη Κωνσταντίνο για τις συνέχεις του επιτυχημένες προσπάθειες και όλους όσους συμμετείχαν στην αίσια ολοκλήρωση της αποστολή μας στην Επίδαυρο .

Ο ΝΟΕΡ δεν επαναπαύεται και βάζει πλώρη και για άλλες επιτυχίες των αθλητών του στο μέλλον. Βασικός στόχος μας είναι η μύηση νέων ατόμων στο μαγικό κόσμο της Ιστιοπλοΐας συνδυάζοντας το θεωρητικό με το πρακτικό μέρος, τις επιτυχίες με την συμμετοχή των αθλητών και την προσπάθεια όλων για ένα άθλημα που αναδεικνύει την ομορφιά και την προώθηση του τόπου μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!!!»




Το Διοικητικό Συμβούλιο.