eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

''ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΤΙΣΣΑΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ''!


Επιμέλεια:eikonoskopio news



Σήμερα εγκαινιάζεται και παραδίνεται στο Υπουργείο Υγείας από την Πρόεδρο του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, το πρώτο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων ΕΛΠΙΔΑ-ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.




Η Ερμιόνη η ιδιαίτερη πατρίδα της Κας Μαριάννας Β.Βαρδινογιάννη, έβαλε το λιθαράκι της  και βοήθησε να πραγματοποιηθεί το μεγάλο όνειρο της πατριώτισσάς μας.



Μ΄έναν ξεχωριστό τρόπο η Ιδέα του εικονολήπτη Θωμά Ι. Σκούρτη  και το ενδιαφέρον  του Δημάρχου κ. Λεμπέση ύλοποιήθηκε από την πολιτιστική Επιτροπή του  ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ.
 Σε  όλη την προσπάθεια-εκστρατεία  ήταν......
.... συγκινητική η συμμετοχή των εθελοντών-φορέων, το ενδιαφέρον και η προσφορά των μικρών παιδιών (κάτι που είχε συγκινήσει και τότε την κ. Βαρδινογιάννη)γιατί είχαν δώσει τον κουμπαρά τους προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος "κανένα παιδί να υποφέρει και το χαμόγελο να υπάρχει για πάντα στα χείλη του".

Έργο ζωής για την ίδια με αποδέκτη το παιδί με νεοπλασματικές ασθένειες και για τους γονείς-συνοδούς ανεξάρτητα της οικονομικής τους κατάστασης ώστε να βρίσκουν στήριξη - ίαση και φροντίδα.

Οι λέξεις παρότι εκφράζουν αγάπη και σηματοδοτούν το μεγαλείο μοιάζουν παράλληλα ανίσχυρες μπροστά στην καρδιά που πάλλεται και στα μάτια που πλημμυρίζουν δάκρυα προσμονής και ευγνωμοσύνης.
Η φωνή της ψυχής είναι η πιο ισχυρή και το σιωπηλό ευχαριστώ από καρδιάς είναι πλήρως και απόλυτα συντονισμένα με την καρδιά,τη σκέψη ,το δόσιμο και την αγάπη για τον άνθρωπο που πάντα διακατέχει την κυρια Βαρδινογιάννη.


Ευχόμαστε η ΕΛΠΙΔΑ να φέρει σ'όσους πραγματικά την έχουν ανάγκη την ίαση και σε μας να σηματοδοτήσει ένα φωτεινό φάρο που θα διαλύει την καταχνιά από την ζωή μας.


Και σήμερα στα εγκαίνια η Ερμιόνη  τιμώντας  την Ερμιονίτισσα ευεργέτη και Πρόεδρο του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ Κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη  εκπροσωπηθηκε από τον Δήμαρχο της και άλλων συμπολιτών ώστε να της δώσει τα συγχαρητήρια και τις ευχές :να είναι πάντα υγιής και δυναμικά να παράγει έργο ανθρώπινο που θα επισημαίνει την  ευγενική ψυχή της και τον ακούραστο χαρακτήρα της.