eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

''ΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ''

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

foto-χρήση:eikonoskopionews
Το ΕΙKONOSKOPIO NEWS συνεχίζει να ταράζει τα νερά με τις αποκαλύψεις του και να ενημερώνει πρώτο με αδιάσειστα στοιχεία τους αναγνώστες του ωστε να συμπληρωθεί το παζλ με τα Δέματα των σκουπιδιών.

Εξασφαλίσαμε αποκλειστικές φωτογραφίες που δείχνουν την Νταλίκα με τα δέματοποιημένα σκουπίδια του Κρανιδίου να έχει αρχίσει να ξεφορτώνει τα δέματα στη Μαραθώλακα Μεσσηνίας που ήταν το μηχάνημα.    





EIKONOSKOPIONEWS
Επίσης αποκαλύπτουμε το έγγραφο του ΤΕΕ το οποίο αποδεικνύει ότι: 

Οι κ. Δελληγιάννης(πρόεδρος Φοσδα) και κ Μήτσου(μελος φοσδα-Δημοτικός Σύμβουλος Ερμιόνης) ήταν προγραμματισμένο να συνοδεύουν την νταλίκα με τα πακέτα σκουπιδιών βάση του παρακατω εγγράφου  αφού ήταν προσκεκλημένοι όχι μόνο απο την Περιφέρεια Πελλοπονήσου αλλά και απο το ΤΕΕ Πελοποννήσου να παρευρεθούν στη Μαραθώλακα, να παρακολουθήσουν τη δοκιμή που θα γινόταν με τα δεματοποιημένα απορρίματα της Ερμιονίδας στο εγκατεστημένο μηχάνημα.

Το Εικονοσκόπιο παρουσιάζει τα αποκλειστικα στοιχεία για την καλύτερη και σωστή ενημέρωση των αναγνωστών του ωστε να βγάλουν τα συμπεράσματα τους αλλά και για να βοηθήσει τους σχολιαστές bloggers(όλα τα ξέρω-όλα τα μαχαιρώνω) να συνεχίσουν την αποστολή που έχουν αναλάβει!

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΤΕΕ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ...

κάντε κλικ στα έγγραφα