eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

''Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά με θέμα την έλλειψη παιδιάτρου και παθολόγου στην Ερμιονίδα.''

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


\Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Α. Λοβέρδο και την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Λ. Κατσέλη με θέμα την έλλειψη παιδιάτρου και παθολόγου συμβεβλημένων με τον Ο.Α.Ε.Ε. στην Ερμιονίδα.


Το κείμενο της αναφοράς έχει ως εξής:



«Με την παρούσα αναφορά μου σας διαβιβάζω συνημμένως το από 19/10/2010 έγγραφο του Εμπορικού Βιοτεχνικού και Επαγγελματικού συλλόγου Κρανιδίου με το οποίο επισημαίνεται το σημαντικό πρόβλημα της έλλειψης παιδιάτρου συμβεβλημένου με τον Ο.Α.Ε.Ε. και παθολόγου στην περιοχή του Κρανιδίου, καθώς ένας παθολόγος που εδρεύει στην Ερμιόνη εξυπηρετεί ολόκληρη την Ερμιονίδα. Οι ελλείψεις αυτές έχουν ως αποτέλεσμα τα μέλη του συλλόγου και οι οικογένειές τους, παρά το γεγονός ότι καταβάλλουν κανονικά τις εισφορές τους, να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν, αλλά να χρειάζεται να πληρώνουν ιδιώτες γιατρούς.


Σας καλώ να εξετάσετε το σοβαρό αυτό πρόβλημα και να προχωρήσετε γρήγορα στην επίλυσή του, ώστε να παρέχονται στους ασφαλισμένους οι ιατρικές υπηρεσίες για τις οποίες πληρώνουν εισφορές.