eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

''Η κ. Σωτηρία Παπαδοπούλου Μέλος ΝΟ.Δ.Ε Αργολίδας και Δ.Σ Δημοτικής Οργάνωσης Άργους δημοσιεύει απο το ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ζητάει την παραίτηση του προέδρου της Τ.Ο της Ν.Δ Αργους''


Συμμετείχα στις εσωκομματικές εκλογές τις Νέας Δημοκρατίας το Νοέμβριο του 2009 πιστεύοντας ότι οι Δημοτικές Οργανώσεις είναι όργανα που παράγουν πολιτικές. Όμως σχεδόν ένα χρόνο μετά απ’ότι φαίνετε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση του Άργους στην οποία και έχω εκλεγεί, λειτουργεί ως Ανώτατο Σοβιέτ. Αντί να κάνει συναντήσεις με τις παραγωγικές ομάδες του Δήμου Άργους – Μυκηναίων, να παίρνει θέσεις και να προτείνει λύσεις για τα σοβαρά θέματα που απασχολούν την Ελληνική Κοινωνία «αποφάσισε» να εκδώσει δελτίο τύπου για..

... την στήρίξη υποψήφιων στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές. Λειτουργώντας ως βασιλικότεροι του βασιλέως, εκφράζουν και τη βούληση των δυο εκλεγμένων εκπροσώπων του κόμματος στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ζήτω τη παραίτηση του Προέδρου της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ κ. Νίκου Νανόπουλου, γιατί δεν συνεδρίασε ποτέ το Δ.Σ με ή χωρίς την συμμετοχή μου με θέμα «Στήριξη υποψηφίων στις Δημοτικές και Περιφεριακές εκλογές». Εάν κάνω λάθος και έχει συνεδριάσει το Δ.Σ θα ήθελα παρακαλώ να μου προσκομίσετε και να δημοσιοποιήσετε τα πρακτικά τις συγκεκριμένης συνεδρίασης. Πολιτικές του χθες δεν εκφράζουν ούτε εμένα αλλά ούτε και τη μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας!


Σωτηρία Παπαδοπούλου
 Μέλος ΝΟ.Δ.Ε Αργολίδας και Δ.Σ Δημοτικής Οργάνωσης Άργους