eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

''ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΩΘΗΚΕ Η ΔΕΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΜΙΖΗ''

''Tο Μονομελές Πρωτοδικείο Ναυπλίου με την απόφαση του, απέρριψε ως απαράδεκτη την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του κ. Καμιζή και της παρέας του'' 



Τις τελευταίες ώρες παρατηρούμε ότι ορισμένοι συμπολίτες μας, όπως ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Καμιζής (πιο γνωστός ως Πολιτικός Λιποτάκτης) και ο κ. Λάμπης Βάθης (πιο γνωστός ως Κύριος Τίποτα), πάρα πολύ στενοχωρημένοι που ο κύριος Σφυρής έσωσε την ΔΕΠΟΣ από τον πλειστηριασμό, προσπαθούν με αναρτήσεις τους σε διάφορα blogs να παραπληροφορήσουν τον κόσμο με καραμπινάτα ψεύδη και να καπηλευθούν αυτή τη μεγάλη επιτυχία του Δημάρχου Κρανιδίου.

Κύριοι εκτεθήκατε ανεπανόρθωτα και δυστυχώς για σας τα ψέματα τελείωσαν, αφού σας απαντάμε σε ένα προς ένα:



1. Η επιστολή της 09/07/2010 Αρ. πρωτ.: Π.Δ. 29 του κ Σφυρή προς την υπουργό Π.Ε.Κ.Α. κ. Τίνα Μπιρμπίλη είναι πραγματική (ακολουθεί συνημμένη), έχει παραληφθεί από την υπουργό και βρίσκεται στα εισερχόμενα του υπουργείου με αριθμό πρωτοκόλλου. Για του λόγου το αληθές, μπορείτε να ρωτήσετε τον υφυπουργό Π.Ε.Κ.Α. κ. Γιάννη Μανιάτη με τον οποίο όλοι γνωρίζουμε ότι διατηρείτε άριστες σχέσεις.



2. Η εμμονή σας να αμφισβητείτε τον Αρ. πρωτ.: Π.Δ. 29 της συγκεκριμένης επιστολής αποδεικνύει την άγνοιά σας του τι σημαίνει Πρωτόκολλο Δημάρχου. Σας ενημερώνουμε λοιπόν, ότι υπάρχει το Πρωτόκολλο Δημάρχου μέσω του οποίου ο Δήμαρχος Κρανιδίου, λόγω του θεσμικού του ρόλου, διακινεί την εμπιστευτική αλληλογραφία η οποία αφορά σοβαρά θέματα που δεν έχουν λάβει δημοσιότητα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Βλέπετε όλοι ότι η συγκεκριμένη επιστολή έχει αριθμό 29.


Σήμερα λοιπόν παραθέτουμε την επιστολή της 08/03/2010 με Αρ. πρωτ.: Π.Δ. 26 προς τον Γ.Γ. Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Φώτη Χατζημιχάλη, που αφορά την ένταξη στο ΕΣΠΑ της Οικοτουριστικής Διαδρομής του Δήμου Κρανιδίου.
















Επίσης παραθέτουμε την επιστολή της 04/03/2010 με Αρ. πρωτ.: Π.Δ. 25 προς τον Γ.Γ. Περιφέρειας Πελοπονήσσου κ. Φώτη Χατζημιχάλη, με την οποία ο κ. Σφυρής καταγγέλλει τον υπάλληλο της περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Ψαράκη ως υπεύθυνο της καθυστέρησης του έργου της Αποχέτευσης του Δήμου Κρανιδίου. Ακόμα καλούμε τον οποιοδήποτε συμπολίτη μας να προσέλθει στο Δημαρχείο Κρανιδίου και να δει με τα μάτια του το βιβλίο του Πρωτοκόλλου Δημάρχου με όλες τις ημερομηνίες, τους αριθμούς και τα έγγραφα της αλληλογραφίας.


3. Στην επιστολή (ακολουθεί συνημμένη) της 28/09/2010 Αρ.πρωτ.: 8166 του κ. Σφυρή προς την υπουργό Π.Ε.Κ.Α. κ. Τίνα Μπιρμπίλη (με την οποία σώθηκε η ΔΕΠΟΣ) γίνεται στο τέλος σαφέστατη αναφορά στην επιστολή της 09/07/2010 Αρ. πρωτ.: Π.Δ. 29 και απορούμε που κάνετε ότι δεν το βλέπετε.



4. Σε ότι αφορούν αυτά που ισχυρίζεσθε για το δικαστήριο, σας πληροφορούμε ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Ναυπλίου με την απόφαση 994/2010 (η απόφαση είναι στην διάθεση του κάθε συμπολίτη μας) απέρριψε ως απαράδεκτη την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχατε κάνει, διότι προφανέστατα ακολουθήσατε λάθος δρόμο για να σώσετε την ΔΕΠΟΣ. Ο νομικός σας σύμβουλος σας οδήγησε σε γκάφα ολκής και σας συνιστούμε να τον αλλάξετε.

 
Εάν λοιπόν γνωρίζετε όλα τα παραπάνω και συνειδητά τα αποκρύπτετε, τότε είστε κοινοί συκοφάντες και ψεύτες. Εάν πάλι δεν τα γνωρίζετε, τότε ότι είστε αδαείς, άσχετοι και επικίνδυνοι για να διαχειριστείτε τις τύχες του τόπου μας. Το πιο από τα δύο ισχύει το αφήνουμε στην κρίση του Λαού της Ερμιονίδας, ο οποίος θα σας δώσει την απάντησή του στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 και θα σας στείλει οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.


Σε εσάς κύριοι Καμιζή και Βάθη, προς το παρόν θα συνιστούσαμε να μην στενοχωριέστε τόσο πολύ για αυτήν την επιτυχία του Δημάρχου Κρανιδίου κ. Σφυρή να σώσει την ΔΕΠΟΣ. Ηρεμήστε και σκεφτείτε ότι τόσο σοβαρά θέματα δεν προσφέρονται για πολιτικά οφέλη. Σας καταλαβαίνουμε βέβαια διότι «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».


Υ.Γ.

Είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε σε αυτήν την γλώσσα σε ένα σοβαρό θέμα που εσείς «σηκώσατε». Για οποιονδήποτε άλλο διάλογο ο Δήμαρχος Κρανιδίου κ. Σφυρής καλεί, για μία ακόμη φορά, τον κ. Καμιζή σε Δημόσιο Διάλογο όπου αυτός θέλει: σε τηλεοπτικό κανάλι, σε ραδιόφωνο, στην απάνω πλατεία, στην κάτω πλατεία, στην Ερμιόνη, στο Πορτοχέλι, στα Δίδυμα…. Ελπίζουμε αυτή τη φορά ο κ. Καμιζής να μην φυγομαχήσει.




ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ



«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ»



Του Υποψήφιου Δημάρχου Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή