eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

''ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ''

Γράφει ο Θωμάς Ι. Σκούρτης


Με αφορμή τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου και την επιθυμία μας να ασχοληθούν νέοι άνθρωποι και στην Ερμιονίδα,παρουσιάζουμε έναν νέο συμπατριώτη μας με ανησυχίες και οράματα.
Ο εικονιζόμενος Αργύρης Σκοπελίτης μετοίκησε απο την Ερμιόνη για επαγγελματικούς λόγους και διαμένει σ΄ έναν μεγάλο Δήμο της Αττικής,το Δήμο Μεταμόρφωσης.

Ο Αργύρης δραστηριοποιείται με επιτυχία στο Δήμο Μεταμόρφωσης όπου με την Εργατικότητα και το μεράκι που είχε για να προσφέρει στην κοινωνία, απέκτησε την εμπιστοσύνη των δημοτών της Μεταμόρφωσης και έχει εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης απο το 2006.

Θα ξαναμπεί στη μάχη στις προσεχείς εκλογές του Νοεμβρίου για να συνεχίσει την προσφορά του στους δημότες που αγάπησε και αγαπήθηκε.......

.....Καταλυτικές οι παρεμβάσεις του στον τομέα των πολιτιστικών του Δήμου αλλα και σε θέματα τάξης και ασφάλειας (καθότι Αστυνομικός) που απασχολούν και ταλανίζουν το μεγάλο Δήμο Μεταμόρφωσης.

Για την ιστορία να θυμίσουμε στους φίλους και αναγνώστες της Ερμιονίδας τη σημαντική συμβολή του Αργύρη Σκοπελίτη στα πολιτιστικά δρώμενα της Ερμιόνης(Χορωδία-Χορευτικό Καλλιτεχνικού Ομιλου Ερμιόνης).


Τέλος να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο του και θα θέλαμε να δούμε κι άλλους νέους ν΄ ακολουθούν το δρόμο της δράσης και της προσφοράς απο οποιοδήποτε πόστο μπορούν!