eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Βαλβέρδε !!!


Την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αναλαμβάνει ξανά ύστερα από ένα χρόνο ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός προπονητής συναντήθηκε στη Βαρκελώνη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, συμφώνησε να επιστρέψει στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» και αναμένεται να αφιχθεί στην Αθήνα τη Δευτέρα. Μια ημέρα μετά την απομάκρυνση του Έβαλντ Λίνεν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού,ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κινήθηκε αστραπιαία και σε χρόνο ρεκόρ έκλεισε τον προπονητή που επιθυμούσε να του αναθέσει την ομάδα του.

 
Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε παρουσία του....
..... ατζέντη του 46χρονου κόουτς Ινιάκι Ιμπάνιεθ, ενώ τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός συνόδευαν ο στενός του συνεργάτης Σωτήρης Κομινάκης και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.


Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων» κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να επιτευχθεί η συμφωνία και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μετέβη ο ίδιος στη Βαρκελώνη. Ο Μαρινάκης είπε στον Ισπανό προπονητή ότι αναλαμβάνει εν λευκώ την ομάδα και ότι θα του ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του στο θέμα των μετεγγραφών.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βαλβέρδε θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με οψιόν ανανέωσης για άλλον ένα χρόνο από πλευράς Ολυμπιακού. Όσον αφορά τις οικονομικές του απολαβές αυτές δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, όμως ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού φέρεται να του είπε: «Πες μου το νούμερο και δεν θα αρνηθώ».

 
Ο Βαλβέρδε αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο του Ολυμπιακού στις 13 Αυγούστου στο φιλικό με τη Ρόμα στο Καραϊσκάκη (21:30, ΝΕΤ).


Ο 46χρονος προπονητής τη σεζόν 2008-2009 οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του νταμπλ, ενώ τη φετινή περίοδο εργάστηκε στη Βιγιαρεάλ, ωστόσο απομακρύνθηκε τον περασμένο Ιανουάριο. Ο Βάσκος κόουτς ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπιλμπάο το 2002 στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2005, ενώ τη διετία 2006-2008 εργάστηκε στην Εσπανιόλ.














.enet