eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

''ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ''

''Αυλαία για το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2010» στο Δήμο Κρανιδίου''



Με δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές πέφτει η αυλαία των προγραμματισμένων εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2010» στο Δήμο Κρανιδίου. Συγκεκριμένα την ερχόμενη Κυριακή 22 Αυγούστου στο Δημοτικό σχολείο των Φούρνων, στις 9.30 μ.μ., η Άννα Τσουκαλά, ηθοποιός και τραγουδίστρια, γνωστή από την σειρά της τηλεόρασης «Μην μου λες αντίο», έχει ετοιμάσει ένα λαϊκοπαραδοσιακό πρόγραμμα για τους κατοίκους του γραφικού χωριού αλλά και της Ερμιονίδας καθώς και για τους επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής. Μια μουσική βραδιά με επιλογές από λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια, ερμηνευμένα με την ωραία φωνή και το ταμπεραμέντο της Άννας, αποφασισμένη να χαρίσει όμορφες στιγμές κεφιού σ’ όσους παρευρεθούν.

Είσοδος ελεύθερη.

Ένα μουσικό σχήμα, μια συνεργασία που έχει συζητηθεί και σχολιασθεί με τα καλύτερα λόγια (απ’ όσους είχαν την ευκαιρία να την δουν τόσο στην Αθήνα, το χειμώνα, όσο και στην καλοκαιρινή περιοδεία τους) αυτή του Παντελή Θαλασσινού, της Γιώτας Νέγκα και του Σταμάτη Χατζηευσταθίου, θα φιλοξενηθεί στο προαύλιο του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου την Τετάρτη 25 Αυγούστου, στις 9 μ.μ.

Με φυσικό σκηνικό τον παραδοσιακό ανεμόμυλο, το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου, την ζεστή κι ανεπανάληπτη φωνή του Παντελή Θαλασσινού, την γνήσια λαϊκή φωνή της Γιώτας Νέγκα, προβλέπεται μια αξέχαστη μουσική βραδιά, μια συναυλία που θα συζητιέται με νοσταλγία για πολύ καιρό!!


Η συναυλία αποτελεί μια συνδιοργάνωση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Κρανιδίου «Ερμιονίδα» και του Θεατρικού Ομίλου


Ερμιονίδας (Θ.Ο.Ε.).


Είσοδος 10 ευρώ.