eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

''Βασιλικός γάμος στις Σπέτσες ''


Παραμυθένια ήταν η ατμόσφαιρα στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες όπου πραγματοποιήθηκε η τέλεση των βασιλικών γάμων της Τατιάνα Μπλάτνικ και του γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαου.Δείτε τις φώτογραφίες...




Οι νεόνυμφοι βγήκαν από την εκκλησία λίγο μετά τις 20:40 και χαμογελαστοί χαιρέτησαν τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για τον λαμπερό γάμο.

 
Το ζευγάρι αποχώρησε αμέσως με άμαξα για τον χώρο που θα διεξαχθεί η γαμήλια δεξίωση, στην Πιτιούσα, στον παραλιακό δρόμο των Σπετσών.

 

Πλήθος γαλαζοαίματων και διασημοτήτων κατέφθασαν στον ιερό ναό, εφαρμόζοντας το αυστηρό πρωτόκολλο που ακολουθείται στις αντίστοιχες περιπτώσεις.


Η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και ο διάδοχος του ισπανικού θρόνου Φίλιππος έφτασαν λίγο μετά της 19:00 όπως και οι περισσότεροι από τους καλεσμένους.


Μάλιστα, την ώρα που περνούσαν μπροστά από τον κόσμο που βρίσκεται στο προαύλιο, οι συγκεντρωμένοι φώναξαν ρυθμικά το όνομα του πρώην μονάρχη.

 
Ο αδερφός του Νικόλαου, Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ, ο Βίκτωρ της Σουηδίας με τη σύζυγό του, ο φίλος της οικογένειας και κουμπάρος του ζευγαριού Νάσος Θανόπουλος με τον αδερφό του και τη μητέρα του, η Ζωή Λάσκαρη με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την κόρη τους είναι μερικά από τα λαμπρά ονόματα που κατέφθασαν στις Σπέτσες για τον βασιλικό γάμο.

 
Η πανέμορφη νύφη έκανε εντυπωσιακή είσοδο φτάνοντας στην εκκλησία με μια καφέ άμαξα λίγο μετά τις 19:30, φορώντας ένα λαμπερό λευκό νυφικό της, το οποίο σχεδίασε ο πασίγνωστος σχεδιαστής Άνχε Σάντσες από την Βενεζουέλα, το οποίο είχε συνδυάσει με διαμαντένια σκουλαρίκια και στέμμα.

tromaktiko