eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

BEACH VOLLEY ''ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ'' ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ!!!

BEACH VOLLEY:
''ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ''


γράφει ο Θωμάς Σκούρτης
Για 3η συνεχόμενη χρονιά το γνωστό πλέον ΒΕΑCH VOLLEY ''ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ'' διεξήχθη στην παραλία της κουβέρτας στην Ερμιόνη!Οι συμμετοχές των ομάδων και η ανταπόκριση απο τον κόσμο ήταν μεγάλη ....
Σε μια ιδανική ατμόσφαιρα με άφθονο ήλιο και θάλασσα, τον αθλητισμό να συνδέεται με καλοκαιρινή διασκέδαση και ψυχαγωγία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες μέσα στην καυτή άμμο!

Το κλίμα γιορτινό με αθλητισμό και μουσική,τον κόσμο να χειροκροτεί τις όμορφες κι εντυπωσιακές φάσεις- προσπάθειες των αθλητών με σκοπό να προκριθεί η ομάδα τους στον τελικό!
Ολοι οι αθλητές παρακολουθούσαν τους αγώνες και περίμεναν με λαχτάρα να έρθει η σειρά τους ν΄ αγωνιστούν!

Οι ομάδες χωρίστηκαν σε....
...... τρείς κατηγορίες:ΠΑΙΔΩΝ, ΑΝΔΡΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ....
Οι ομάδες στις κατηγορίες ανδρών-γυναικών που πήραν την πρώτη θέση εκτός απο τα κύπελλα και τα μετάλια κέρδισαν κι ένα ταξίδι σε ΣΚΟΠΕΛΟ και ΣΠΕΤΣΕΣ αντίστοιχα!!!

Ο Γιάννης Κρητσωτάκης η ψυχή της συγκεκριμένης διοργάνωσης αλλα και οι συνεργάτες του που βοήθησαν ωστε να τελειώσουν με επιτυχία οι αγώνες έμειναν πολύ ικανοποιημένοι απο τις συμμετοχές των ομάδων αλλα και τον κόσμο που ενθάρρυναν τις προσπάθειες των αθλητών !!!

Βροντερό παρόν στους τελικούς του Beach Volley της Ερμιόνης έδωσαν οι επίσημες αρχές της πόλης που με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση!!!
Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν οι:
Δήμαρχος Ερμιόνης Ανάργυρος Λεμπέσης,ο Αντινομάρχης Αργολίδας κ. Γιάννης Μήτσας,ο Αντιδήμαρχος κ. Α'ι'βαλιώτης Βασίλης, ο Λιμενάρχης κ. Ρέντας.
Δημοτικοί σύμβουλοι που παρευρέθησαν στη διοργάνωση:Θεοδότη Σκλαβούνου-Λαμπάτου,Γεώργιος Μήτσου,Θανάσης Παπαφράνγκου καιΚώστας Λαζάρου...
Παρών στον τελικό ήταν και η πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ερμιόνης ''Απόστολος Γκάτσος'' κ. Αναστασία Γιαγκιόζη!

Με το πέρας των αγώνων ακολούθησαν οι απονομές μεταλίων και κυπέλλων απο τους επίσημους προσκεκλημένους στους αθλητές καθώς και οι ομιλίες απο τον Δήμαρχο Ερμιόνης Αν. Λεμπέση και τον Πρόεδρο του Αθλητικού κέντρου ''ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ'' κ Γιάννης Κρητσωτάκη....
Στις ομιλίες τους χαιρέτισαν τις συμμετοχές των παιδιών, ευχαρίστησαν τον κοσμο που χειροκρότησε και τόνισαν την προσπάθεια που θα καταβάλλουν στη συνέχιση της διοργάνωσης.

Τέλος ο πρόεδρος του αθλητικού κέντρου ευχαρίστησε
ιδιαίτερα τους φίλους και συναθλητές του Γιώργου Κρητσωτάκη που τιμούν τη μνήμη του με τη συμμετοχή τους και την παρουσία τους στο συγκεκριμένο άθλημα που κι ο ίδιος αγαπούσε και συμμετείχε καθε χρόνο!

Συγκινητικός και επιτυχημένος ο επίλογος της διοργάνωσης με τους φίλους και συναθλητές του Γιώργου να δηλώνουν στο τέλος της διοργάνωσης ότι η βοήθεια τους και η συμβολή τους για να συνεχιζεται κάθε χρόνο το BEACH VOLLEY ''ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ'' στην Ερμιόνη θα είναι μεγάλη, στη μνήμη του φίλου μας Γιώργου όπως είπαν χαρακτηρηστικά!!!! 

Για την ιστορία πρώτοι στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών τερμάτισαν:

ΑΝΔΡΕΣ:Με την ομάδα Αυγερινοί πρωταθλητές ανεδειχθησαν οι:
Χρήστος Δρούζας, Στά'ι'κος Β. , Στεφανίδης! 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Με την ομάδα 688 πρωταθλήτριες ανεδείχθησαν:
Φλεβαράκη Μαριαλένα, Μπουγιούρα Βιβή, Αγγελική Παπαμιχαήλ!


φωτο απο beach volley