eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΝΕΟ BLOG!



ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ.....
...... ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ:


ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ

"Η ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ"

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ
 
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΕOΥ BLOG ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων από την Ερμιονίδα που εδώ και λίγο καιρό πήραμε την πρωτοβουλία υποστήριξης του υποψηφίου δημάρχου για τον νέο Δήμο Ερμιονίδας Δημήτρη Καμιζή . Δεν μας συνδέει μαζί του κανένα συμφέρον . Νοιαζόμαστε μόνο για το συμφέρον του τόπου μας το μοναδικό κίνητρο της πρωτοβουλίας μας είναι να αποκτήσει ο νέος Δήμος Ερμιονίδας ικανή και ισχυρή διοίκηση που θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν και να οδηγήσει την κοινωνία μας σταθερά σε έναν δρόμο υλικής και πνευματικής προόδου που τόσο όλοι την έχουμε ανάγκη στις μέρες μας. Οι δημοτικές εκλογές άλλωστε δεν γίνονται για τους δημάρχους γίνονται για τους δημότες και τα συμφέροντας τους. Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε ένα προπαγανδιστικό πόλεμο υπέρ ή κατά συγκεκριμένων υποψηφίων με άμεσο ή συγκεκαλυμμένο τρόπο τόσο στις σελίδες ορισμένων έντυπων μέσων ενημέρωσης όσο και στις ηλεκτρονικές σελίδες ορισμένων ιστολογίων. Βέβαια το τεκμήριο της αντικειμενικότητας που επικαλούνται δεν το κατέχει κανείς .Μπροστά στην επιχειρούμενη σύγχυση της κοινής γνώμης εμείς σκοπεύουμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους προβάλλοντας την αλήθεια αποκαλύπτοντας τα ψέματα .


Αυτή η καταχώριση έγινε στις 24/07/2010 στο 6:47 μμ υπό ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις αποκρίσεις σε αυτή την καταχώριση μέσω RSS 2.0 ροή. Μπορείτε αφήστε μια απάντηση, ή trackback από τον δικό σας ιστότοπο.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ΄
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!